Pink Floyd diskografisi - Vikipedi
tr.m.wikipedia.org
Tonu oturmuş
Evet iyi fiyatmış. Gitar ihtiyacı olanlar için alıp çalmalık bir gitar.
Bu fiyatla 4 aydır satılmamış olması da enteresan. İstanbul'da olsaydım kesinlikle denerdim.Evet iyi fiyatmış. Gitar ihtiyacı olanlar için alıp çalmalık bir gitar.
Teşekkür ederim. Arkadaşım oğluna gitar alacaktı.Benden gitar bulmamı istiyordu, direkt aldırdım. Beni de zaman kaybından kurtardın. GörmemiştimMeraklısı olduğum bir model değil, piyasasına da pek hakim değilim ama fiyat çok iyi görünüyor
ESP LTD Korea EC1000 Deluxe – Srv Music Store
srvmusic.com
Yoo almamış. Hala duruyor.Teşekkür ederim. Arkadaşım oğluna gitar alacaktı.Benden gitar bulmamı istiyordu, direkt aldırdım. Beni de zaman kaybından kurtardın. Görmemiştim
2. Gitar olarak nasil olur sizce?Vintage markası çok popüler değildir. O nedenle az biliniyor. Wilkinson firması üretiyor gitarlarını. Fiyatı gerçeten uygun yazmış ablam. Hatta bi parça daha pazarlıkla çok daha iyi rakama düşürülebilir.
Bu cumartesi 2 hafta olacak alalı. Beraber gittik aldık arkadaşımla
Gitar muhtemelen bu. Özellikleri fena değil. İlan fiyatına göre bedava gibi. Ama denemek lazım. Hatta modifiye olarak Seymour Duncan manyetik takviyesi ve kilitli burgu ile hazır ola geçirebilir milleti(2.el bunlar da). Ve bu takviyelerle bile 2.el EC 256'dan bile ucuza mal edilebilir.2. Gitar olarak nasil olur sizce?
Deneme sansim yok denemeden almak cok mu riskli olur?Gitar muhtemelen bu. Özellikleri fena değil. İlan fiyatına göre bedava gibi. Ama denemek lazım. Hatta modifiye olarak Seymour Duncan manyetik takviyesi ve kilitli burgu ile hazır ola geçirebilir milleti(2.el bunlar da). Ve bu takviyelerle bile 2.el EC 256'dan bile ucuza mal edilebilir.
Vintage V100 ReIssued Electric Guitar ~ Arctic White
The Vintage ReIssued Series V100AW is a guitar that screams attitude. Combining top spec build quality and exceptional attention to detail, the V100AW features a solid mahogany body and high-powered, authentic recipe pickups, providing you with tone for days with near-infinite sustain.Be it...vintageguitarsrus.com
Olası riskleri üstlenmiş olursun.Deneme sansim yok denemeden almak cok mu riskli olur?
Bu ürünün manyetikleri yüksek çıkışlı seramik overwound, paf manyetiklerinden daha farklılar. Şahsen aradığım dinamiği yüksek çıkışlı seramik manyetiklerde bulamadım. Geri kalan parçaları gibson için oldukça standart görünüyor.175099 eklentisini görüntüle
Ürünü almayı düşünüyorum fiyat uygun görünüyor. Sizce nasıl bu seri.