shnicx Bugün: 07:57 #2,161 madhouse demiş ki: Deneme sansim yok denemeden almak cok mu riskli olur? Hepsini görmek için tıklayın... Bir atasözü vardır, belki bilirsiniz; ucuz etin yahnisi yavan olur. Ben denemeden size söyleyeyim attığınız taş ürküttüğünüz kurbağaya değmeyecektir.
madhouse demiş ki: Deneme sansim yok denemeden almak cok mu riskli olur? Hepsini görmek için tıklayın... Bir atasözü vardır, belki bilirsiniz; ucuz etin yahnisi yavan olur. Ben denemeden size söyleyeyim attığınız taş ürküttüğünüz kurbağaya değmeyecektir.
Sapiens 40 dakika önce #2,162 alik demiş ki: Teşekkür ederim. Arkadaşım oğluna gitar alacaktı.Benden gitar bulmamı istiyordu, direkt aldırdım. Beni de zaman kaybından kurtardın. Görmemiştim Hepsini görmek için tıklayın... Güzel günlerde kullansın 🙂
alik demiş ki: Teşekkür ederim. Arkadaşım oğluna gitar alacaktı.Benden gitar bulmamı istiyordu, direkt aldırdım. Beni de zaman kaybından kurtardın. Görmemiştim Hepsini görmek için tıklayın... Güzel günlerde kullansın 🙂