Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence 4000 TL ye bu kumara girilir. Detaylı video ve foto isteyip içine sinerse alırsın. Sadece fotoya ve satıcı puanına bakıp ebay'den 2. el gitar almışlığım var. 🙂
En düsük bu seri olmali, oteki turlu cok zor oluyor, ozellikle stadyumlarda acik havada calarken cok zorluyor. bir de dünya turnelerinde ozel jetlerde sorun cikariyorlar
Adresi ufak tefek bir ilçe falan olsa ben de şüpheleneceğim ama İzmir Balçova. Rahatlıkla elden alınabilecek bir yerde. İzmir deyim, stratım olmasa gidip bakacağım. Yine de bakılır aslında. Bak çok fena gas a geliyorum şu an neyse konuyu kapatalım🤣
Adresi ufak tefek bir ilçe falan olsa ben de şüpheleneceğim ama İzmir Balçova. Rahatlıkla elden alınabilecek bir yerde. İzmir deyim, stratım olmasa gidip bakacağım. Yine de bakılır aslında. Bak çok fena gas a geliyorum şu an neyse konuyu kapatalım🤣
Telefonları açmıyor, mesajlara cevap vermiyor, whatsapp yok, site üzerinden de mesaja cevap vermiyor. Arkadaşım almaya niyetlendi lakin başka bir amaçla açılmış ilan olduğu aşikar.
Telefonları açmıyor, mesajlara cevap vermiyor, whatsapp yok, site üzerinden de mesaja cevap vermiyor. Arkadaşım almaya niyetlendi lakin başka bir amaçla açılmış ilan olduğu aşikar.