2005'te haftasonları Teknosa'larda bilgisayar tanıtırken bile 400 TL maaş alıyordum, 2009'da küçük bi kafede yazın garsonluk yaparken 1400 TL maaş almıştım, yani zamanında asgari ücretin kaç TL olduğunu merak bile etmezdik. Maaşlar iyiydi, şimdi memur maaşı bile o zamanın part time çalışanı kadar (özellikle dolarla satılan ürünlerle) alışveriş yapamaz. 2012 gerçekten zirve yıllar olabilir müzik aletleri fiyatlarının düşüklüğü konusunda, o dönem müzik dükkanı işletiyordum, Do-re ve Zuhal Müzik arasında çok acayip bi çekişme vardı, hala öyle mi bilmiyorum ama bi kaç ayda bir Anadoluyu turlayıp bayilik vermeye çalışıyorlardı, şartları da küçük dükkanlar için baya ağırdı, o rekabetle fiyatlar baya dibi gördü, 2013 yılında PRS SE gitarlar yanında Micro Spider amfiyle 750 TLye satıldı bi dönem, bu benim müzik aletleri fiyatı konusunda gördüğüm dip noktaydı, nerdeyse Amerika fiyatının yarı fiyatına Amerikan markası gitar alabiliyorduk. Bütün arkadaşlarıma aldırmıştım o paketten. Şu ara piyasada 1600 - 2000 TL bandında ara ara denk gelen Tremonti modelleri falan o zaman bedavadan hallice alınan gitarlar.