Sağolun hocam paylaşım için. Ben ilan sahibiyle iletişime geçtim. Bakalım hayırlısı...
Lp custom 10 bin lira mükemmel fiyat, normalde customlar 20 binden başlıyor. Bence kenarda parası olan herkesin mutlaka degerlendirmesi gereken bir fırsat gibi duruyor. Öte yandan gibsonları çok bilmiyorum, yanılıyorsam düzeltiniz.
Les Paul Custom için harika fiyat. Bunun fiyatına Studio modelini satanlar da var. Bir de Hard case de var.
Lp custom 10 bin lira mükemmel fiyat, normalde customlar 20 binden başlıyor. Bence kenarda parası olan herkesin mutlaka degerlendirmesi gereken bir fırsat gibi duruyor. Öte yandan gibsonları çok bilmiyorum, yanılıyorsam düzeltiniz.
@DemolitionLover buna bir bak istersen. GeT ile geliyor.
Hocam Sx SST62 bu.Yani sıfırı 900 TL 🙂 Hiç riske girmeye değmez sıfırını alırım daha iyi.Bu arada n11'de kelepir sayılabilecek baya indirimde olan bi gitar buldum.Ancak stokta çok az kaldığı için kimseyle paylaşmak istemiyorum 🙂 Mağazaya teşhir olabilir mi diye soru yönelttim cevabını bekliyorum.Ürün sorunsuzsa sipariş verip buraya linkini bırakacağım.@DemolitionLover buna bir bak istersen. GeT ile geliyor.
Seri no ile ilgili detayı bilmiyorum, fakat sadece truss rod kapağını değiştirme vs gibi bir durum olduğunu sanmam.O Gibson bildiğimiz LP Custom değil. Zaten 2012 üretimi bir LP Custom gitarın seri numarası CS ile başlamalı. Muhtemelen alt model bir gitarın truss rod kapağını değiştirmiş, LP Custom diye satmaya çalışıyor. Yoksa yurt dışında bile ikinci elleri 3000 dolar olan gitarı kimse 10.000 liraya satmaz.
Bilgilendirme için sağ olun hocam 🙂. Estağfurullah hocam 😀. Hayırlı olsun diyorum şimdiden.Hocam Sx SST62 bu.Yani sıfırı 900 TL 🙂 Hiç riske girmeye değmez sıfırını alırım daha iyi.Bu arada n11'de kelepir sayılabilecek baya indirimde olan bi gitar buldum.Ancak stokta çok az kaldığı için kimseyle paylaşmak istemiyorum 🙂 Mağazaya teşhir olabilir mi diye soru yönelttim cevabını bekliyorum.Ürün sorunsuzsa sipariş verip buraya linkini bırakacağım.
Gitar şu olsa gerek. Fiyat normal ama gitar LP Custom değil.Seri no ile ilgili detayı bilmiyorum, fakat sadece truss rod kapağını değiştirme vs gibi bir durum olduğunu sanmam.
Head stock fln standard, classic, traditioal serilerinden farklı...
Zaten fiyat ne olursa olsun gitarı görmeden, denemeden alınmaz, bir durum varsa orda ortaya çıkar
Bu gitardan @justaperfectday ve ben dun bahsetmistik. Sahibinden'deki ilan ilk basta 8500tl olarak acilmisti ama hemen kapatildi. Bu gitarin modeli Gibson Les Paul Classic Custom yani dusundugunuz gibi Gibson Les Paul Custom degil (Gibson Les Paul Classic serisinin Custom modeli gibi dusunun).Seri no ile ilgili detayı bilmiyorum, fakat sadece truss rod kapağını değiştirme vs gibi bir durum olduğunu sanmam.
Head stock fln standard, classic, traditioal serilerinden farklı...
Zaten fiyat ne olursa olsun gitarı görmeden, denemeden alınmaz, bir durum varsa orda ortaya çıkar
Peki normal Custom'dan farkı nedir?Bu gitardan dun bahsetmistim. Sahibinden'deki ilan ilk basta 8500tl olarak acilmisti ama hemen kaptildi. Bu gitarin modeli
Gibson Les Paul Classic Custom yani dusundugunuz gibi Gibson Les Paul Custom degil (Gibson Les Paul Classic serisinin Custom'u gibi dusunun).
Farklardan biri de şu, biri custom shop ürünü, diğeri seri üretim.Peki normal Custom'dan farkı nedir?
Bu gitardan @justaperfectday ve ben dun bahsetmistik. Sahibinden'deki ilan ilk basta 8500tl olarak acilmisti ama hemen kapatildi. Bu gitarin modeli Gibson Les Paul Classic Custom yani dusundugunuz gibi Gibson Les Paul Custom degil (Gibson Les Paul Classic serisinin Custom modeli gibi dusunun).
Aynen @Ketamin'in dedigi model oluyor. Satici giarin Les Paul Classic Custom oldugunu sahibinden'deki ilk ilaninda belirtmisti ama sonra sahibinden ilanini kapatip fiyati 2000tl arttirip letgo'da ilan acmis ve gitari Gibson Les Paul Custom'mis gibi satmaya calisiyor. Dikkat.
Şüpheli Ilanlar
Bu ilandaki gitar sahte ilk olarak 50s olan bir gitarın trustrod ayarları burguların olduğu yerden olmaz ayrıca modern burguları olmaz seri numarası başlangıcıda yanlış ve büyük ihtimal toplama bir gitar hepsini geçtim reverbte en babası en kusursuzu 1400 dolar olan gitarı 2050 dolara satmaya...turkrock.com
Classic seri traditional ve standard serilerden saha ucuz yalnız. Bu gitar 10500 TL fiyat ile kelepir sayılmaz .ben de youtube'dan baktım biraz dediğiniz gibi gitar classic custom serisi sanırım.
Yİne de bu fiyat oldukça iyi geldi bana çünkü o fiyata standard ve traditional seriler görüyorum sahininden'de.
hatta bir iki kişi ona yakın fiyatta studio bile koymuş 🙂
ben gibson piyasasını çok yakından takip etmiyorum, bilgi için sağolun.Classic seri traditional ve standard serilerden saha ucuz yalnız. Bu gitar 10500 TL fiyat ile kelepir sayılmaz .