Kelepir İlanlar

Gitarın burdan bakınca bile orjinal olduğu çok açık belli bilgimiz olmadan yorum yapmayalım şimdi bu arkadaşın gitarını alacak biri belki sizin yorumunuzdan etkilenecek

bilgim olmadığı için sordum ben fenderde böyle incecik tremolo bloğu görmemiştim hiç.
1000041476.webp
Bu da 2020 Amerikan Pro Fender Stratımın köprü bloğu. Ben çok aşırı bir fark göremedim ama üretim yeri itibariyle Meksikanın biraz ince olması normaldir diye düşünüyorum. Meksika gitarım yaklaşık 15 yıldır bende. Herhangi bir değişim yada modifiye ihtiyacı duymadım.

184932 eklentisini görüntüleBu da 2020 Amerikan Pro Fender Stratımın köprü bloğu. Ben çok aşırı bir fark göremedim ama üretim yeri itibariyle Meksikanın biraz ince olması normaldir diye düşünüyorum. Meksika gitarım yaklaşık 15 yıldır bende. Herhangi bir değişim yada modifiye ihtiyacı duymadım.
IMG_20260526_175849.webp
IMG_20250915_231612.webp
IMG_20250726_143656.webp

Vallahi ben çamur at izi kalsın diyerek ithamda bulunmak maksadı ile yazmadım hepimiz ikinci el alıp satıyoruz anlam veremediğim her şeyi soruyorum ben alırken de. Satarken de anlatıyorum bildiğim kadarıyla. Elimden biraz Fender geçti ama 2010 öncesi hiç geçmedi haliyle bilmiyorsam bu benim kusurumdur elbet ama sormanın da nesi ayıp onu anlamadım. Buyrun bunlar da benim elimden geçmiş ve fotoğrafını bulabildiğim fenderler. Herhalde en eskisi mint green olan vinteraydı onda da block kalındı.

yeni/eski squier ve bazı Meksika Fender’lerde köprü bloğu böyle ince oluyor. Bir anormallik yok. Seri numarasından çıkar zaten gitar ama kore/ japon squier falan bazen Fender’in seri numarası ile arattığın sayfada da çıkmayabiliyor

184933 eklentisini görüntüle184934 eklentisini görüntüle184935 eklentisini görüntüle

Vallahi ben çamur at izi kalsın diyerek ithamda bulunmak maksadı ile yazmadım hepimiz ikinci el alıp satıyoruz anlam veremediğim her şeyi soruyorum ben alırken de. Satarken de anlatıyorum bildiğim kadarıyla. Elimden biraz Fender geçti ama 2010 öncesi hiç geçmedi haliyle bilmiyorsam bu benim kusurumdur elbet ama sormanın da nesi ayıp onu anlamadım. Buyrun bunlar da benim elimden geçmiş ve fotoğrafını bulabildiğim fenderler. Herhalde en eskisi mint green olan vinteraydı onda da block kalındı.
Hay maşallah hocam sizinkilerde de iyi blok varmış, siz bunların orjinal olduğundan emin misiniz 😂

Bende Squier classic vibe strat var köprü bloğu ince diye gittim kalın bloklu fender köprü alıp taktım hiç sevmedim, sustain düştü ölü gibi bir ton oldu geri kendi köprüsünü taktım. Yani o köprüyü başka gitara taksan belki iyi olacak ama o gitara uymadı böyle şeyler de var işte.

Geri