bilgim olmadığı için sordum ben fenderde böyle incecik tremolo bloğu görmemiştim hiç.Gitarın burdan bakınca bile orjinal olduğu çok açık belli bilgimiz olmadan yorum yapmayalım şimdi bu arkadaşın gitarını alacak biri belki sizin yorumunuzdan etkilenecek
bilgim olmadığı için sordum ben fenderde böyle incecik tremolo bloğu görmemiştim hiç.
184932 eklentisini görüntüleBu da 2020 Amerikan Pro Fender Stratımın köprü bloğu. Ben çok aşırı bir fark göremedim ama üretim yeri itibariyle Meksikanın biraz ince olması normaldir diye düşünüyorum. Meksika gitarım yaklaşık 15 yıldır bende. Herhangi bir değişim yada modifiye ihtiyacı duymadım.
Hay maşallah hocam sizinkilerde de iyi blok varmış, siz bunların orjinal olduğundan emin misiniz 😂184933 eklentisini görüntüle184934 eklentisini görüntüle184935 eklentisini görüntüle
Vallahi ben çamur at izi kalsın diyerek ithamda bulunmak maksadı ile yazmadım hepimiz ikinci el alıp satıyoruz anlam veremediğim her şeyi soruyorum ben alırken de. Satarken de anlatıyorum bildiğim kadarıyla. Elimden biraz Fender geçti ama 2010 öncesi hiç geçmedi haliyle bilmiyorsam bu benim kusurumdur elbet ama sormanın da nesi ayıp onu anlamadım. Buyrun bunlar da benim elimden geçmiş ve fotoğrafını bulabildiğim fenderler. Herhalde en eskisi mint green olan vinteraydı onda da block kalındı.
teessüf ederim abi cahilliğimle neden alay ediyon 😀 bu arada cidden iyi fiyat. stratçı olsam kaçırmazdım.Hay maşallah hocam sizinkilerde de iyi blok varmış, siz bunların orjinal olduğundan emin misiniz 😂
Adamlar demiri komple atmışlar amma sustain verir bu ha
alıp denediniz mi ? paylaşabileceğiniz bir video ya da ses kaydı var mı ?Yerli bu kalitede butik pedal bulmak zor. Sıradan bir OD fiyatına efsanevi Klon Centaur. Üreticisinin eline sağlık.
Sesle alakalı ürün için kutusu güzel diye daha alıp kullanmadan yorum yapıyorsunuz. Binlerce dolarlık ürünler bile tank gibi yapılsa dahi ses olarak bekleneni veremeyebiliyor. Estetik tamamlandığında gerisi zaten gelir demişsiniz ama ironi mi yaptınız pek anlayamadım 🙂 ciddi yazdıysanız biraz talihsiz bir yorum olmuş.Alıp denemeye gerek mi var? Rastgele ele geçmiş bir kutu içine devre kurup "butik pedal yaptım" diyen yerli "üreticilerin" yanında kutu için çaba sarf etmiş bir adamın ürününe dair şüphem yok. Estetik tamamlandığında gerisi zaten gelir.
Başlığın "ürün inceleme" başlığı olduğunu sanmıyorum zaten. "Kelepir ilanlar" veya "Abartı ilanlar"; alıp incelenen ürünler değil, sitede karşılaşılan ürünler hakkında konuşulan başlıklar. Ve evet bence estetik tamamlandığında gerisi zaten gelir, temel estetik teorisi budur. Yoğurt kutusundan Bluesbreaker pedal klonu yapan adamdansa, Klon Centaur'a müthiş bir kutu yapan adamın daha iyi bir ürün ortaya çıkardığı hakkında spekülasyonda bulunabilirim. Ben ilanı kelepir gördüğüm için attım. 5k'ya bir ucundan diğerine gidemezsiniz Türkiye'nin, emek verildiği belli Klon Centaur satıyor adam.Sesle alakalı ürün için kutusu güzel diye daha alıp kullanmadan yorum yapıyorsunuz. Binlerce dolarlık ürünler bile tank gibi yapılsa dahi ses olarak bekleneni veremeyebiliyor. Estetik tamamlandığında gerisi zaten gelir demişsiniz ama ironi mi yaptınız pek anlayamadım 🙂 ciddi yazdıysanız biraz talihsiz bir yorum olmuş.
Bi ara piyasada TATA marka arabalar vardı görsellik olarak kopyalayıp iç donanım ve malzeme kalitesi olarak dip seviyelerdeydi yani görsel aynı ama haz ve kalite bambaşka bir seviye. Bu arkadaşın devre kartlarını gördüm ve anladığım kadarıyla kıyaslama yaptığımda devre kartları, diyotlar vs. konulara tam hakim değilim ama en azından elmayla armutu ayırt edebileceğimi düşünüyorum ve ben şahsen bunun yerine ikinci el yakın fiyatta warm audio centavo'yu tercih ederdim. Ama eğer bu kadar savunuyorsan ve kelepirse alıp inceleme videosu atarsan çok sevinirim. Belki düşüncem değişir ve bunu tercih ederim belli mi olur.Alıp denemeye gerek mi var? Rastgele ele geçmiş bir kutu içine devre kurup "butik pedal yaptım" diyen yerli "üreticilerin" yanında kutu için çaba sarf etmiş bir adamın ürününe dair şüphem yok. Estetik tamamlandığında gerisi zaten gelir.
Ama eğer bu kadar savunuyorsan ve kelepirse alıp inceleme videosu atarsan çok sevinirim.
Doğru bir düşünce olabilir, bilemem. Ben Klon Centaur gerektirecek bir müzik yapmıyorum. İşin nerd'lüğündeyim. O tarzda bir müzik yapan bir arkadaş satın alıp fikirlerini paylaşırsa hepimiz bilgileniriz. Yine de en kötü ne çıkabilir bilmiyorum. 5k sonuçta. Sevgiyle arkadaşlar😊Bi ara piyasada TATA marka arabalar vardı görsellik olarak kopyalayıp iç donanım ve malzeme kalitesi olarak dip seviyelerdeydi yani görsel aynı ama haz ve kalite bambaşka bir seviye. Bu arkadaşın devre kartlarını gördüm ve anladığım kadarıyla kıyaslama yaptığımda devre kartları, diyotlar vs. konulara tam hakim değilim ama en azından elmayla armutu ayırt edebileceğimi düşünüyorum ve ben şahsen bunun yerine ikinci el yakın fiyatta warm audio centavo'yu tercih ederdim. Ama eğer bu kadar savunuyorsan ve kelepirse alıp inceleme videosu atarsan çok sevinirim. Belki düşüncem değişir ve bunu tercih ederim belli mi olur.
Bu arada aynı satıcı başka muadiller de satıyor ve en merak ettiğim "king of tone" muadili yaptığı ürün ama denemeden ya da detaylı incelemeler görmeden almam.
5k bazıları için önemli bir miktar olabilir özellikle öğrenci kesimi için çok önemli. Çünkü mesela joyo, mooer tarzı muadil üreten markaların fiyatları gayet uygun ve kendini kanıtlamış(fikir sahibi olman için bir sürü video var ve kullanmış insan bulman çok muhtemel.) bir kaç fikir alarak 1 2k'ya ulaşabileceğin ürünler ama paylaşığın ürün için yeterli tatmin edecek bir bilgi yok. Mesela yerli olarak Rockfabrik Effects var belki duymuşsundur şahsen çok seviyorum ve mind abuse pedallarını da aktif olarak kullanıyorum. Bu marka kendini yurt dışına taşıdı, bir sürü inceleme videoları var, üretim ve malzeme kalitesi cidden çok iyi ama diğeri için bunları söyleyemem, belki o da cidden çok iyidir ama işte 5k ona vereceğime üzerine biraz daha eklerim centavo alırım ya da başka kendini kanıtlamış bir pedal alırım ama süpriz paket almam. Sevgiyle ve müzikle ☺️Doğru bir düşünce olabilir, bilemem. Ben Klon Centaur gerektirecek bir müzik yapmıyorum. İşin nerd'lüğündeyim. O tarzda bir müzik yapan bir arkadaş satın alıp fikirlerini paylaşırsa hepimiz bilgileniriz. Yine de en kötü ne çıkabilir bilmiyorum. 5k sonuçta. Sevgiyle arkadaşlar😊