Ben sordum. Cevap bekliyorum 😀.
Tam modeli neydi bu gitarın? 😀Ölü fiyatmış resmen, bence de birisi alsın. 😀
Tam modeli neydi bu gitarın? 😀
Hadi bakalım, bu sefer al artık. 😅Ben sordum. Cevap bekliyorum 😀.
Teşekkür ederim. Bunu alacağım gibi gözüküyor 😀.Hadi bakalım, bu sefer al artık. 😅
Evet bu. Herkese teşekkür ederim 🙂.
NEEEEEE?!!!? Bedavadan bir tık pahalı. Fake olma ihtimali var mı gitarın?
Bu gitarın fakei yok bildiğim kadarıyla. Zaten bunlar ilk çıktığında çok uygun fiyatlıydı, muhtemelen o dönem alınmış bi gitar.NEEEEEE?!!!? Bedavadan bir tık pahalı. Fake olma ihtimali var mı gitarın?
Aslında uygun fiyatlı diye geçiyor her yerde. Aliexpress'te üst modellerinin çakmasını görmüştüm. Bu modelin yoktu bildiğim kadarıyla. Şu an mesaj tek tikte. Satıcı mesaj verirse benimdir, dokunmayın lütfen 😅.NEEEEEE?!!!? Bedavadan bir tık pahalı. Fake olma ihtimali var mı gitarın?
Pasif ilanlarda mesaj gönderme butonu aktif olmuyor. Son güncellemeyle Letgo'nun sistemi zamanı dolan ilanların mesaj gönderme butonunu iptal etti. Muhtemelen bu kullanıcı aylar sonra ilanı tekrar aktifleştirdi.1 aydan fazla olmuş ilan paylaşılalı pasif olma ihtimali yüksek
Pasif ilanlarda ilanı satıcının profilinde ne satıyor, ne de satıldı bölümünde göremiyorsunuz. Benim fikrimce ilan 1 ayı geçmiş bir ilan.Pasif ilanlarda mesaj gönderme butonu aktif olmuyor. Son güncellemeyle Letgo'nun sistemi zamanı dolan ilanların mesaj gönderme butonunu iptal etti. Muhtemelen bu kullanıcı aylar sonra ilanı tekrar aktifleştirdi.
1 ayı geçtiğini zaten +1 ay notundan anlıyoruz ama Letgo eğer süresi geçtiği için ilanı pasifleştirirse satıcıya mesaj atamıyorsunuz ilana link vasıtasıyla girseniz bile. Eğer ilan sahibine mesaj atabilirseniz eski bir ilan, ilan sahibi tarafından yeniden aktif hale getirilmiş demektir. Eskiden 2 yıllık ilanlara bile mesaj atılabiliyordu ve bu sayede 1800 TLye Japon Takamine bile alabiliyordunuz ama şu an ancak o ilan sahiplerinin tam isimleri yazıyorsa kendilerine Facebook'tan ulaşabilirsiniz. Ya da diğer ilanlarına mesaj atabilirsiniz vs.Pasif ilanlarda ilanı satıcının profilinde ne satıyor, ne de satıldı bölümünde göremiyorsunuz. Benim fikrimce ilan 1 ayı geçmiş bir ilan.
Haklısınız hocam. +1 ay olayı aktif olsa keşke :'(.1 ayı geçtiğini zaten +1 ay notundan anlıyoruz ama Letgo eğer süresi geçtiği için ilanı pasifleştirirse satıcıya mesaj atamıyorsunuz ilana link vasıtasıyla girseniz bile. Eğer ilan sahibine mesaj atabilirseniz eski bir ilan, ilan sahibi tarafından yeniden aktif hale getirilmiş demektir. Eskiden 2 yıllık ilanlara bile mesaj atılabiliyordu ve bu sayede 1800 TLye Japon Takamine bile alabiliyordunuz ama şu an ancak o ilan sahiplerinin tam isimleri yazıyorsa kendilerine Facebook'tan ulaşabilirsiniz. Ya da diğer ilanlarına mesaj atabilirsiniz vs.
Hocam yeter, iki mesaj yazmışsınız bu sayfaya, ikisi de uyarı niteliğinde. Yani herhangi bi tartışmaya dahil olmak için cevap yazsanız bu kadar tahrik etmezsiniz insanı. Benim bulup birileri yararlansın diye paylaştığım bi ürünü (ki bi çok ilan paylaştım önceki mesajlarımda) bu şekilde forum polisliği yapan birinin almasını istemem açıkçası. Forum burası, konferans değil. Küfür, hakaret olmadıkça insanlar buldukları gitarlar amfiler hakkında paylaşım da yapacak, yorum da yazacak, tartışmalar uzamadıkça bunu uyarmaya gerek yok, hele ki "boş boş yazıp durmayın" falan ne cüretle yani... Bu yetkiyi kimden alıyorsunuz?
Tel no özelden bana at...Hocam yeter, iki mesaj yazmışsınız bu sayfaya, ikisi de uyarı niteliğinde. Yani herhangi bi tartışmaya dahil olmak için cevap yazsanız bu kadar tahrik etmezsiniz insanı. Benim bulup birileri yararlansın diye paylaştığım bi ürünü (ki bi çok ilan paylaştım önceki mesajlarımda) bu şekilde forum polisliği yapan birinin almasını istemem açıkçası. Forum burası, konferans değil. Küfür, hakaret olmadıkça insanlar buldukları gitarlar amfiler hakkında paylaşım da yapacak, yorum da yazacak, tartışmalar uzamadıkça bunu uyarmaya gerek yok, hele ki "boş boş yazıp durmayın" falan ne cüretle yani... Bu yetkiyi kimden alıyorsunuz?