Herkese selamlar. Gretsch sahibinden bir ses çıkmadı maalesef. Harley Benton var 1000 küsür ₺'ye. Sanırım o gitarlara yöneleceğim 😛.
isim soyisim varsa instagramdan bak bi istersen ben kendi gitarımı öyle almıstım sahibi letgoyu silmiş bile instagramdan düzgünce merhaba gitarı satan kişi siz misiniz acaba diye yazmıştımHerkese selamlar. Gretsch sahibinden bir ses çıkmadı maalesef. Harley Benton var 1000 küsür ₺'ye. Sanırım o gitarlara yöneleceğim 😛.
Maalesef bulamadım hocam 🙁. Ah Letgo ah.isim soyisim varsa instagramdan bak bi istersen ben kendi gitarımı öyle almıstım sahibi letgoyu silmiş bile instagramdan düzgünce merhaba gitarı satan kişi siz misiniz acaba diye yazmıştım
Gitarın sahibini buldum. Tiktok hesabını daha doğrusu 🙁. Yazmak istiyorum ama yazamıyorum. Tiktok'un malum veri çalma olaylarından dolayı.isim soyisim varsa instagramdan bak bi istersen ben kendi gitarımı öyle almıstım sahibi letgoyu silmiş bile instagramdan düzgünce merhaba gitarı satan kişi siz misiniz acaba diye yazmıştım
İndirirdim ama deli gibi veri çalıyor. Aman indirecek varsa dikkat etsin 😀. Reddit'ten direkt kaynak atacaktım, silinmiş.tictoktan gitar çözen ilk insan olarak tarihe geçecektin abi 😀
Başaramadık Abi 😀.tictoktan gitar çözen ilk insan olarak tarihe geçecektin abi 😀
Bunu çok beğendim hocam. Mesaj atayım. İlk defa Floyd Rose SX gördüm açıkçası. Köşedeki vuruk üzücü ama 🙁.Fender kafalıları daha çok tutuluyordu galiba, eski kasa SX, pazarlıkla daha ucuza da gelebilir.
Şimdi mesaj geldi, 1-2 saate birisi bakmaya gelecekmiş. Almazsa mesaj atarım dedi.Bunu çok beğendim hocam. Mesaj atayım. İlk defa Floyd Rose SX gördüm açıkçası. Köşedeki vuruk üzücü ama 🙁.
Kendim kullanmadım ama hem bu forumda hemde yabancı forumlarda okuduklarıma göre o köprü sizi üzer hocam. Tabi yine de denemek lazım.Bunu çok beğendim hocam. Mesaj atayım. İlk defa Floyd Rose SX gördüm açıkçası. Köşedeki vuruk üzücü ama 🙁.
Cevabınız için teşekkürler hocam. Daha önce Floyd Rose kullanmadım. Elimde Cort G110 köprüsü mevcut zaten, olmadı bunu kullanırım. Ama Fender headstock'lu SX'lerin değerli olduğunu duymuştum sanırım.Kendim kullanmadım ama hem bu forumda hemde yabancı forumlarda okuduklarıma göre o köprü sizi üzer hocam. Tabi yine de denemek lazım.
Zaten kaliteli bi kilitli köprü bu gitardan pahalı, ben şahsen Floyd Rose köprülerin tipini seviyorum, Stratta güzel duruyor ama iki Floydlu gitarım var ikisini de Tremol-no ile sabitledim. 😅Kendim kullanmadım ama hem bu forumda hemde yabancı forumlarda okuduklarıma göre o köprü sizi üzer hocam. Tabi yine de denemek lazım.
Hocam bu ilanları nasıl buluyorsunuz? En yeni ilanları göster dediğimde bile sizin attığınız ilanlar çıkmıyor 😀.Efsane bi gitar mı, hayır ama bu fiyata alınabilecek kısıtlı alternatiflerin arasında bence kağıt üstünde en iyisi. Yaklaşık 20 sene önce ev arkadaşımda bu gitardan vardı, hiç fena bi gitar değildi.
Favorilerime eklediğim gitarlar satılınca bunları da görmelisin diye uzunca bi liste geliyor, güzel bi şey denk gelirse burda paylaşıyorum.Hocam bu ilanları nasıl buluyorsunuz? En yeni ilanları göster dediğimde bile sizin attığınız ilanlar çıkmıyor 😀.
Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Deneyeceğim.Favorilerime eklediğim gitarlar satılınca bunları da görmelisin diye uzunca bi liste geliyor, güzel bi şey denk gelirse burda paylaşıyorum.
İlan benim ilanımdı bende anlamadım ilanı koyar koymaz satıldı.kelepir ilanları sürekli takip ederim geçenki ec1000 ilanımdan sonra kelepire düşeceğim hiç aklıma gelmezdiŞimdi mesaj geldi, 1-2 saate birisi bakmaya gelecekmiş. Almazsa mesaj atarım dedi.