Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.
kelepir sayılmaz bence ya squier 500 desen amfi de 800 kablo da 100 olsa yine kurtarmıyor üstelik bu toplu satış fiyatı.3'ü bir arada. Fiyat bence kelepir 😀.
Haklısınız. En iyisi gönderiyi kaldırayım.kelepir sayılmaz bence ya squier 500 desen amfi de 800 kablo da 100 olsa yine kurtarmıyor üstelik bu toplu satış fiyatı.
Antika değil malesef, Çin malı gitar, SX, Stagg falan ayarında. Hurricane 80lerde Hamer, Kramer, Charvel kalitesinde gitarlar üreten bi Japon firmasıydı ama battı. Bunlar da aynı adla üretilmiş Çin gitarları, muhtemelen isim hakkını satın almışlardır.Markası Hurricane. İnternete az bilgi var, antika sanırım.
@Cabwaystar hocam, bu gitar hakkında bilginiz mevcut mu?
Düzenleme: Şöyle bir şeye denk geldim. Guitarra - Hurricane Les Paul - Thiago Minatti.
Cevabınız için çok teşekkür ederim 😉.Antika değil malesef, Çin malı gitar, SX, Stagg falan ayarında. Hurricane 80lerde Hamer, Kramer, Charvel kalitesinde gitarlar üreten bi Japon firmasıydı ama battı. Bunlar da aynı adla üretilmiş Çin gitarları, muhtemelen isim hakkını satın almışlardır.
eğer hala satılıksa kesinlikle kaçmayacak fırsat
Görüntüleyen 805 kişiden biri almıştır bence de 😅1 gün yaşatmazlar bu fiyata.
Bence bu ilan çok eski, mesela doların 3,5 tl oldugu zamanlardan kalma hatta daha bile eski olabilirGörüntüleyen 805 kişiden biri almıştır bence de 😅
Hocam ilan aktif değil 😀valla bilemiyorum ilan aktif ilan olduğu için aklımı çeldi 😀
satılmamış ve genelinde +1 ay süre yazan ilanlar bir şekilde internetten bulunsa bile satan kişinin profiline bakıldığında ilan gözükmüyor, dikkatinizi çekerim ilanın sahibinin profiline baktığınızda ilan hala satılıkta yani ilan aktif ancak satıcı belki hesabı artık kullanmıyor olabilir. düşünen olursa bir mesaj atsın sonuçta uygulamada mesaj atmak ücretli bir şey değil 🙂Hocam ilan aktif değil 😀
Mesaj atılmıyor, hata veriyor hocam 😀.satılmamış ve genelinde +1 ay süre yazan ilanlar bir şekilde internetten bulunsa bile satan kişinin profiline bakıldığında ilan gözükmüyor, dikkatinizi çekerim ilanın sahibinin profiline baktığınızda ilan hala satılıkta yani ilan aktif ancak satıcı belki hesabı artık kullanmıyor olabilir. düşünen olursa bir mesaj atsın sonuçta uygulamada mesaj atmak ücretli bir şey değil 🙂
Orayı yıkarlar diye bi tabir var ya...Herhalde orayı yıkmışlar 🙂Mesaj atılmıyor, hata veriyor hocam 😀.
G&M yabancı marka değil miydi? Kafam karıştı. İnternete G&M yazınca bu ilan karşıma çıkıyor.Güzele benziyor, fiyat bana göre gayet güzel 🙂.Gitar Amfisi İkinci El ve Sıfır Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da
Gitar Amfisi İkinci el ve sıfır enstrüman yan ekipmanlarını uygun fiyat ve GeT üzerinden taksitle satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
G&M yabancı marka değil miydi? Kafam karıştı. İnternete G&M yazınca bu ilan karşıma çıkıyor.
G&L evet. Bir anlık kafam karıştı. İnternete G&L diye G&M diye giriyorum, bu ilan çıkıyor. Ama istediğim marka diye tutturuyordum(G&M'i G&L zannediyorum o sıra 😀).G&M daha önce hiç duymadım. Efsane gitarları olan G&L var, siz de daha önce onu duymuş olabilir misiniz? 🙂