Kelepir değil aynen. 🙂G&L evet. Bir anlık kafam karıştı. İnternete G&L diye G&M diye giriyorum, bu ilan çıkıyor. Ama istediğim marka diye tutturuyordum(G&M'i G&L zannediyorum o sıra 😀).
Sonuç olarak, ilan kelepir değil 🙂.
Kelepir değil aynen. 🙂G&L evet. Bir anlık kafam karıştı. İnternete G&L diye G&M diye giriyorum, bu ilan çıkıyor. Ama istediğim marka diye tutturuyordum(G&M'i G&L zannediyorum o sıra 😀).
Sonuç olarak, ilan kelepir değil 🙂.
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Bu amfiyi çok beğendim. Benimkini satıp bunu alsam mı acaba?Düşük bütçe için lambalı amfi arayanlar kesinlikle gidip denemeli. Bir sorunu yoksa bu amfi için bu fiyat çok uygun bence.
Gitar Amfisi İkinci El ve Sıfır Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da
Gitar Amfisi İkinci el ve sıfır enstrüman yan ekipmanlarını uygun fiyat ve GeT üzerinden taksitle satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Bu amfiyi hiç denemediğim için bir şey diyemem ama bu özelliklerde bu fiyata lambalı amfi başka yoktur sanırım.Bu amfiyi çok beğendim. Benimkini satıp bunu alsam mı acaba?
Var hocamBu amfiyi hiç denemediğim için bir şey diyemem ama bu özelliklerde bu fiyata lambalı amfi başka yoktur sanırım.
klavye rosewood sanırım. abanoz olsa aşşırı seksi bi alet olurmuştu.
Bence ikisi kıyaslanabilecek amfiler değil. En basitinden biri combo diğeri kafa amfi. Daha pek çok açıdan farklı sınıflardalar.Var hocam
Mooer GH10 Little Monster AC Vacuum Lambalı Elektro Gitar Kafa Amfi | doremusic
Mooer GH10 Little Monster AC Vacuum Lambalı Elektro Gitar Kafa Amfi En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!www.do-re.com.tr
Hocam bu custom shop değil yalnız, schecter japan ve schecter usa seri üretim modelleri var. Bu custom shop değil custom shop olsa duramazsın.
Bu arada rosewood her türlü döver (bence) 😀
Maple tokatlar🙂) parmak izi yok kir yok oh be rahat ettim kuru bezle sil geç🙂olabilir hocam, custom adı altında seri üretim de yapıyor olabilirler, mantıklı geldi. ama üst segment olduğu aşikâr.
bu arada abanoz > rosewood hocam bence... hele ki pale moon ebony. (tammmamen kişisel zevkler 🙂 ) simsiyah abanoz tuşeye yükselmemek elde değil.
Maple tokatlar🙂) parmak izi yok kir yok oh be rahat ettim kuru bezle sil geç🙂
Stokta yok diyor hocam 😀. Ve çok küçük, Ashton daha mantıklı gibi.Var hocam
Mooer GH10 Little Monster AC Vacuum Lambalı Elektro Gitar Kafa Amfi | doremusic
Mooer GH10 Little Monster AC Vacuum Lambalı Elektro Gitar Kafa Amfi En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!www.do-re.com.tr
Hocam 5500 liraya USA CS Schecter milyonda bir denk gelir. 🙂Schecter custom shop ile ilgili yazdığim bilgi yanlış olabilir. Başka bir şey ile karıştırdım sanırım.
Usa custom shop schecter için 9 bin fiyat iyi, ama 2018de (dolar yine buralardayken) 5500e vardı usa schecter custom shop. O yüzden şimdi 9 bin iyi fiyat gibi gelmedi 😀
Denemediğiniz ve hakkında bilgi edinmenizin kolay olmadigi amfiye balıklama atlamayın. Internette tek gördüğüm 50w oldugu yanlis bakmadiysam, lambalı amfi icin gürültülü oluyor. Deneyerek alin.Stokta yok diyor hocam 😀. Ve çok küçük, Ashton daha mantıklı gibi.
Haklısınız. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Lambayı görünce bodoslama atladım direkt. Alsam da dener alırdım mutlaka. Gerçi bu amfi bakım isterse ben lamba olayından anlamam. Benim için en iyisi ev tipi sıfır amfi almak olacak.Denemediğiniz ve hakkında bilgi edinmenizin kolay olmadigi amfiye balıklama atlamayın. Internette tek gördüğüm 50w oldugu yanlis bakmadiysam, lambalı amfi icin gürültülü oluyor. Deneyerek alin.
Hocam bir an önce satılsın istediğim aynı model (c1 olanı) gitara 2900 fiyat yazdım bir ay içerisinde anca satıldı. Sizin fiyatınız da uygun aslında ama piyasada hiçbir şey kolay hareket etmiyor gercekten kelepir olsa bileHerkese selam, yaklaşık bir buçuk ay önce aldığım Schecter Solo 6 Custom gitarımı, bilek ağrılarımı kötü etkilemesi (karpal tünel hastalığından şüpheleniyorum) ve olası bir hasar durumunda şahsım için büyük bir zarar sebebi olacağı için satmayı düşünüyorum. Bir öğrenci olarak bütçemin çok üstünde bir gitar olması gitara çok hassas davranmamı gerektiriyor ve bu durumdan rahatsız olmaktayım.
İkinci el sitelerinde yaptığım araştırmalarda muadil gitarların genellikle 4200 lira ve daha yukarısında kümelenmiş bulunduğunu gördüm. Öncelikli olarak İstanbul alıcısına hitap edeceğim için diğer şehirlerde bulunan ilanların çıkaracağı kargo-bilet maliyetlerini de hesaba katarak kendi gitarıma 3875 lira değer biçtim.
Alacak kişiye uygun bir gitar sunmak istiyorum ama amacım kesinlikle bu başlıkta paylaşılan nadir durumlar gibi kelepir sınıfında bir ilan açmak değil. Sadece sürekli takip ettiğim bir başlık olduğu için fiyat konusunda burada yazıp çizen insanlara danışmak istiyorum. Fiyat eleştirisini şahsi bütçenize veya sadece ucuzlatacak şekilde yapmamanızı önemle rica ederim. Herkese teşekkürler, sağlıklı günler...
Schecter Solo-6 Custom Elektro Gitar (Faded Vintage Sunburst) | doremusic
Schecter Solo-6 Custom Elektro Gitar (Faded Vintage Sunburst) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!www.do-re.com.tr