Alana geçmiş olsun, bayram günü kendini zor duruma soktu. 😅İlan yayından kalktı
Alana geçmiş olsun, bayram günü kendini zor duruma soktu. 😅İlan yayından kalktı
1000 TLye 2000 Dolarlık amfiyi keşke ben kapsaydım ya, üff ya.bence siz burada tartışana kadar biri kaptı kelepir amfiyi ahaha
Aynen eşim hamile derler, çocuğum son anda hastalandı, sen gönder ben yarın halledicem derler... Ben de dolandırıldım bi kez, ne kadar iyi biliyorum desenizde bi yerden yakalanabiliyorsunuz, bu satıcının hayatında Sinop'a gittiğini bile sanmıyorum ve JCM800'ün ne olduğunu bildiğinden bile şüpheliyim.Bu ilan çakallığı her şeyde var. Atıyorum 1.500₺'lik telefonu 400₺'den satıyorlar, ilan yeri de hep Türkiye'nin merkezi olmayan yerleri oluyor. Elden alayım diyorsunuz, "Abi ben başka yerdeyim, orada bir şey vardı ehehe." tarzında cevap veriyorlar.
Genelde hepsinin acelesi var ve bu nedenle havale istiyorlar.
Ben de dolandırılmıştım. O günden beri havale yapmıyorum.Aynen eşim hamile derler, çocuğum son anda hastalandı, sen gönder ben yarın halledicem derler... Ben de dolandırıldım bi kez, ne kadar iyi biliyorum desenizde bi yerden yakalanabiliyorsunuz, bu satıcının hayatında Sinop'a gittiğini bile sanmıyorum ve JCM800'ün ne olduğunu bildiğinden bile şüpheliyim.
İşte bak güven kurmuş seninle. İlanda elden teslim denir ki, millet de "ulan kazıklayacak olsa niye elden teslim desin" der. Olay ise, uzaktan birinin "ulan amfi de baya uygunmuş, kargoyla alayım ben bunu" demesini beklemektir. 🙂hayır abilerim, anlamadınız siz. deneyip elden teslim alarak kazıklanacak olanda değil midir problem? havale sonrası kargolarım yazsa tamam, eyvallah.
Dolandırıldığımın ertesi günü Strymon Flint için havale yapmıştım, pazara kadar değil, mezara kadar havale, çünkü Zonguldak'ta ikinci el butik pedal satanı bulmak zor oluyor genelde, bi kişi var, o satıyor arada demeyin, o kişi benim. 😅Ben hiç dolandırılmadım, dolandırılana kadar havaleye devam,
Zabaha gadar burdayız mugo
-Tamam, acelem var. Havale yapayım.Bi saniye değişik bir şey deniyorum
[2/8 13:17] dolandırıcı: Ürün satıldı
[2/8 13:22] ben:Şu konuştuğumuz 5 dakika içinde teslim yapmış değilsiniz sanırım
[2/8 13:22] Ben: ben2000 veririm hocam
[2/8 13:31] dolandırıcı: Otobüs ile göndericem. Parayı atmasını bekliyorum
[2/8 13:32] ben:Kaça verdiniz hocam. Ben fazlasını ödeyebilirim
[2/8 13:32] dolandırıci: 1050, para daha gelmedi. Bekliyorum
[2/8 13:33] Ben: Arkadaşa diyin ki özür dilerim bilmediğim için fiyatı eksik yazmışım, daha çok para isteyin. Vazgeçmezse daha çok para almıs olursunuz çunkü 2 bin bile ucuz.vazgeçerse ben yollayayım parayı hemen
Aa yoksa ereğlili speedy gonzales siz misinizDolandırıldığımın ertesi günü Strymon Flint için havale yapmıştım, pazara kadar değil, mezara kadar havale, çünkü Zonguldak'ta ikinci el butik pedal satanı bulmak zor oluyor genelde, bi kişi var, o satıyor arada demeyin, o kişi benim. 😅
Hayır ben Devrekli Mesut Özil'im, kardeşim de Ereğlili şarkıcı Murat Boz.Aa yoksa ereğlili speedy gonzales siz misiniz
satıcıyla konuştum tüm ilanları indirimde sıkıştığı için satıyor olabileceğini düşünerek yazdım Epiphone 355 Custom için ancak favoriye alanları görmek için yapmış.Bu şekilde belirtti kendisi en azından.Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
satıcıyla konuştum tüm ilanları indirimde sıkıştığı için satıyor olabileceğini düşünerek yazdım Epiphone 355 Custom için ancak favoriye alanları görmek için yapmış.Bu şekilde belirtti kendisi en azından.
Hayallerimle oynadılar forum halkı o 355 ı 1 yıldır istiyorum.
Bu arkadaş bunu sürekli yapıyor. Forumdaki Lovepedal Amp11'i satan arkadaş kendisi.Yani gerçek satış fiyatları bunlar değil mi?