Special serileri bu fiyattayken, bence bu fiyat için gayet iyi.
reverbde bir tane 740 dolarlık satılmış ilan gözüküyor ama başka birşey bilmiyorum gitar hakkında.Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Son zamanlarda gördüğüm en uygun fiyatlı gitarlardan biri, Epi'nin sıfırı 500 Dolar olan gitarlarına 6000 TL isteyenler var, bu gitarın yurtdışında ikinci el fiyatı 1000 Euronun üstünde, internette 1250 Euroya satılanları var. Umarım hakkını verecek biri alır.
Hocam gitarı satan ben değilim, yani araştırmayı sizin yapmanız lazım, uymuyorsa almayacaksınız. Bunlar benim sadece gitarın adını arayarak ulaştığım sonuçlar. Siz ne yazdınız ki Google'a?reverbde bir tane 740 dolarlık satılmış ilan gözüküyor ama başka birşey bilmiyorum gitar hakkında.
Google'a gitarın ismini yazınca 1 tane reverb ilanı çıkmıştyı sadece ben de reverbde aradım gitarı ama aktif ilan yoktu. O gördüğüm ilan da 740 dolardı işte. Ama şimdi sayenizde reverbde satılmış gözüken ilanları listelemeyi de öğrendim, solda "sold" seçeneği de varmış onu seçinde satılan ilanların kaçtan gittiği görünüyor. 32 tane satılmış şimdiye kadar:Hocam gitarı satan ben değilim, yani araştırmayı sizin yapmanız lazım, uymuyorsa almayacaksınız. Bunlar benim sadece gitarın adını arayarak ulaştığım sonuçlar. Siz ne yazdınız ki Google'a?
RocknRoll Vintage
rocknrollvintage.comYamaha AE1200 2000 | Reverb
These fully hollow arch tops by Yamaha are very well regarded in the arch top world. Arched top in a natural finish. Guitar plays great and is a wonderful instrument for under 1k. Shipping costs reflect shipping and insurance. Tall Toad has shipped thousands of instruments...reverb.comRocknRoll Vintage
rocknrollvintage.comUsed Yamaha AE1200 Archtop (MIJ) | Reverb UK
Second hand Yamaha AE1200 Archtop (MIJ). Signs of wear but has heaps of vibe and plays amazingly considering its age.reverb.comYAMAHA AE-1200 1970's Electric Guitar w/Soft case F/S J1 | eBay
Find many great new & used options and get the best deals for YAMAHA AE-1200 1970's Electric Guitar w/Soft case F/S J1 at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!www.ebay.com
Reverb'de ikinci eli seçtiğinizde kırık gitarın da, sıfırdan farksız gitarın da fiyatlarını sunar. Ortalamayı baz almak gerekir çünkü refinish, manyetiği sökülmüş, kırık, cloudy finish hepsi ikinci el sonuçta. 740 Dolara satılan gitarın da köprüsü önceden Bigsby'ymiş farklı bi köprü takmış falan, fiyatı ondan düşüktür muhtemelen.Google'a gitarın ismini yazınca 1 tane reverb ilanı çıkmıştyı sadece ben de reverbde aradım gitarı ama aktif ilan yoktu. O gördüğüm ilan da 740 dolardı işte. Ama şimdi sayenizde reverbde satılmış gözüken ilanları listelemeyi de öğrendim, solda "sold" seçeneği de varmış onu seçinde satılan ilanların kaçtan gittiği görünüyor. 32 tane satılmış şimdiye kadar:
"Yamaha AE1200" Gear
600-700 dolarlar da var 1200-1300'ler de. Tarihlere iyi bakmak lazım fiyatlar artmış mı azalmış mı diye. Bu gitara ait zaman-fiyat grafiğini aradım ama bulamadım reverb'de, bazı gitarlarda oluyor bu grafik.
Doğrudur kral. Alacak olan o 32 ilanın hepsini inceler alır umarım. Ben de gidip bu bilgiyi satılmış Jackson Professional ilanlarını inceleyerek kullanacağım.Reverb'de ikinci eli seçtiğinizde kırık gitarın da, sıfırdan farksız gitarın da fiyatlarını sunar. Ortalamayı baz almak gerekir çünkü refinish, manyetiği sökülmüş, kırık, cloudy finish hepsi ikinci el sonuçta. 740 Dolara satılan gitarın da köprüsü önceden Bigsby'ymiş farklı bi köprü takmış falan, fiyatı ondan düşüktür muhtemelen.
Eyvallah imparator.Doğrudur kral. Alacak olan o 32 ilanın hepsini inceler alır umarım. Ben de gidip bu bilgiyi satılmış Jackson Professional ilanlarını inceleyerek kullanacağım.
Çok vintage sayılmaz aslında 90larda üretilmeye başlanmış bi solid state amfi. Tipi güzel, eminim sesi de güzeldir ama bütün Fender amfiler gibi bu da cennet vatanımızdaki abartı fiyatlı amfilerden biri.Fender Bronco Amp. - Gitar Amfisi ve Diğer Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da - 851593062
Çok anlamam ama champion fiyatına vintage amp o yüzden attım.
Bende G&l i fendere tercih edenlerdenim stock manyetiklerinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Meksika fender yerine kesinlikle tercih edilesi bir gitar.Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Kelepir değil aslında ama Meksika Strat ayarında gitar ve hatta bi çok kişi Meksika Strat'a tercih ediyor. Jerry Cantrell sevenleri ihya edecek bi gitar. Şu an amfi almak için bütçemi aşmasaydım bunu alırdım muhtemelen. 😅
Fiyatı kelepir değil.Dönem dönem siteye Made in usa fender rad amfiler düşüyor ve çok daha düşük fiyatlarda oluyorlar.Bu amfi tweed kaplama olmasından dolayı lambalı görüntüsü veriyor ama lambalı değil.Amfi türkiye’de kolay bulunabilecek bir amfi değil evet ama kelepir fiyat değil bence.Fender Bronco Amp. - Gitar Amfisi ve Diğer Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da - 851593062
Çok anlamam ama champion fiyatına vintage amp o yüzden attım.
Bu pedalı bi arkadaşıma aldık. Q-Tron'u da alacaktı ama daha çok isteyen biri varmış, canı sağolsun dedik.Efekt Pedalı İkinci El ve Sıfır Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da
Efekt Pedalı İkinci el ve sıfır enstrüman yan ekipmanlarını uygun fiyat ve GeT üzerinden taksitle satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
İlanı mı aldınız yoksa başka yerden mi? İlan harikaymış almayı düşünüyorum almadıysanız.Bu pedalı bi arkadaşıma aldık. Q-Tron'u da alacaktı ama daha çok isteyen biri varmış, canı sağolsun dedik.