Gitarın üzerinde EMG-HZ mi var, yoksa yanlış mı gördüm?
Daha önce çalmıştım. Çok güzel alet. Rickenbacker - Gretsch arası (Rick'e daha yakın) bir soundu andırmıştı bana. Fiyat da iyi gibi...Kelepir mi çok da anlamadım ama tam benlik tasarım. Biri bana tövbe bozdurmadan şunu gözümün önünden çeksin.
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Sus sus. Kapıyorum bilgisayarı elimden bir kaza çıkmadan.Daha önce çalmıştım. Çok güzel alet. Rickenbacker - Gretsch arası (Rick'e daha yakın) bir soundu andırmıştı bana. Fiyat da iyi gibi...
Seri numarası etiketi pil yuvasında, blue label 80lerin ortası demek ama satıcı mesajlara cevap vermiyor malesef. Öğlen mesaj atmıştım gördü ama cevap yazmadı.Tam koleksiyonluk. Seri numarası etiketi sökülmüş büyük ihtimal 80'lerden kalma. Reverb'de fiyatı 260$'dan başlıyor.Efekt Pedalı İkinci El ve Sıfır Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da
Efekt Pedalı İkinci el ve sıfır enstrüman yan ekipmanlarını uygun fiyat ve GeT üzerinden taksitle satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Seri numarası etiketi pil yuvasında, blue label 80lerin ortası demek ama satıcı mesajlara cevap vermiyor malesef. Öğlen mesaj atmıştım gördü ama cevap yazmadı.
Ben de Zonguldak'tayım. Satıcı 2009'da üye olmuş, bence referansı da varsa değerlendirilebilir.konya 😀
Satıcı Benim onlarca satış yaptım.Bence değerlendirin 🙂Ben de Zonguldak'tayım. Satıcı 2009'da üye olmuş, bence referansı da varsa değerlendirilebilir.
Üyelik 2018 ama bilemedim. 😆Satıcı Benim onlarca satış yaptım.Bence değerlendirin 🙂
Ben de Zonguldak'tayım. Satıcı 2009'da üye olmuş, bence referansı da varsa değerlendirilebilir.
Bi ilanlara bakıyorum gerçek mi diye, bi de satanlara bakıyorum adam mı diye. Sonra almayacaksam paylaşıyorum ilanları. 😅doğru dikkat etmemişim 😀 en az 700 e giden birşeyi 400 e görünce birde konya olması, direk şu dolandırıcılardan heralde dedirtti. 😀