Reklam yapmışım gibi görünüyorsam ilan sahibiyle hiçbir şekilde irtibatım olmadığımı söylemek isterim muhterem cemaat.Bu başlık altında paylaşmaya uygun mudur bilemedim ama yurtdışı muadilleriyle kıyaslayınca fiyatlar epey uygun gibi geldi. Böyle yerli girişimleri desteklemek lazım diye düşünüyorum. Belki yarın öbür gün üst kalite gitar çantaları, hard case'ler üreten yerli firmamız olur. Böylece ithal markalara gereksiz para yedirmemiş oluruz.
Gitar Askısı İkinci El ve Sıfır Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da
Gitar Askısı İkinci el ve sıfır enstrüman yan ekipmanlarını uygun fiyat ve GeT üzerinden taksitle satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Guzel duruyor ve fiyati uygun. Deneyen varsa, yorum yapabilirse belki ben de alabilirim.Bu başlık altında paylaşmaya uygun mudur bilemedim ama yurtdışı muadilleriyle kıyaslayınca fiyatlar epey uygun gibi geldi. Böyle yerli girişimleri desteklemek lazım diye düşünüyorum. Belki yarın öbür gün üst kalite gitar çantaları, hard case'ler üreten yerli firmamız olur. Böylece ithal markalara gereksiz para yedirmemiş oluruz.
Gitar Askısı İkinci El ve Sıfır Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da
Gitar Askısı İkinci el ve sıfır enstrüman yan ekipmanlarını uygun fiyat ve GeT üzerinden taksitle satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
İnanılmaz şık duruyor ciddenReklam yapmışım gibi görünüyorsam ilan sahibiyle hiçbir şekilde irtibatım olmadığımı söylemek isterim muhterem cemaat.
AMA ÜRÜNLER ŞEKİL YAAA 😄
Alıp Jimi Hendrix gibi telleri ters bağlamalık tam 😀Solak olanlar için bence güzel fiyatta. SX eski headstock modelden, 500₺.
Çalabilirsen olur, şahsen ben ters çalmak istemem 😀.Alıp Jimi Hendrix gibi telleri ters bağlamalık tam 😀
Biraz çizik var ama modifiyeli olduğu için gideri var.Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com