Orjinal mi hocam bu gitar? Arkadaki burgular egri duruyor gibiBenim çok sevdiğim bir gitar değildir ama Gibson mı, Gibson. Headstock'ta Gibson yazsın isteyenler için bence şu ortamda kelepir sayılır. 2007 gibson melody maker - En Uygun Gibson Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 986129651
Bence normal fiyat.0 fiyatları 7500 TL
Takamine GN93 Akustik Gitar - Akustik Gitar Çeşitleri sahibinden.com'da - 896186749
Takamine GN93 Akustik Gitar - Takamine Akustik Gitar Çeşitleri Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
En dandik Epiphoneların sıfır fiyatı 5 6 binden başlıyor zaten.0 fiyatları 7500 TL
Takamine GN93 Akustik Gitar - Akustik Gitar Çeşitleri sahibinden.com'da - 896186749
Takamine GN93 Akustik Gitar - Takamine Akustik Gitar Çeşitleri Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
"İlan geri geldi" ifadem açıklayıcı olur kanımca. 😅"ilan yayında değildir" ifadesi açıklayıcı oldu kanımca.
Fenderde böyle bir ürün bulunamadi diyor, bildiğim kadarıyla classic player serileri 21 fret olması gerekiyor, sapın değiştirilmiş olma ihtimali var mıdır?Fender Classic Player 70's Stratocaster Rosewood Elektro Gitar İlan No: 989838495
Fender Classic Player 70's Stratocaster Rosewood Elektro Gitar - En Uygun Fender Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 989838495
Bedavadan biraz pahalı
Öyle bir seri yok.Classic series idi muhtemelen.Fiyat ne kadardı? İlandan kaldırmış anlaşılan.Fender Classic Player 70's Stratocaster Rosewood Elektro Gitar İlan No: 989838495
Fender Classic Player 70's Stratocaster Rosewood Elektro Gitar - En Uygun Fender Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 989838495
Bedavadan biraz pahalı
5500 TL. Ama o 22 perdeydi ve yanlış bilmiyorsam o serinin hepsi 21 perde olmalı.Öyle bir seri yok.Classic series idi muhtemelen.Fiyat ne kadardı? İlandan kaldırmış anlaşılan.
Fenderde böyle bir ürün bulunamadi diyor, bildiğim kadarıyla classic player serileri 21 fret olması gerekiyor, sapın değiştirilmiş olma ihtimali var mıdır?
Şimdi şöyle; gitarın görseli ve serisi tutuyor.Lakin köprü ve plate kesinlikle değişmiş yani orjinal stok versiyon değil.Daha önce alışveriş yaptığım adam gibi adamdır kendisi.Gerekli açıklamayı neden yapmadığını merak ettim baya.Soracağım şimdi unutmuş olabilir.Evet doğrudur yanlış fotoğraf konulmuş.
Fender Classic Player 60s Stratocaster Rosewood Elektro Gitar İlan No: 989843620
Fender Classic Player 60s Stratocaster Rosewood Elektro Gitar - En Uygun Fender Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 989843620
Aynı şekilde yine kelepir bir ilan fotoğraf yanlış olmuş herhalde.
Şimdi şöyle; gitarın görseli ve serisi tutuyor.Lakin köprü ve plate kesinlikle değişmiş yani orjinal stok versiyon değil.Daha önce alışveriş yaptığım adam gibi adamdır kendisi.Gerekli açıklamayı neden yapmadığını merak ettim baya.Soracağım şimdi unutmuş olabilir.
Eğer diğer parçalar orjinalse bu fiyata bundan daha iyi bir strat yok şu an piyasada.
Bir başka ihtimal de; classic series 60s serisi ile karıştırılmış olması ama o seride de 60s rw olanda surf green yoktu diye biliyorum.Bakalım öğreniriz birazdan.Şimdi şöyle; gitarın görseli ve serisi tutuyor.Lakin köprü ve plate kesinlikle değişmiş yani orjinal stok versiyon değil.Daha önce alışveriş yaptığım adam gibi adamdır kendisi.Gerekli açıklamayı neden yapmadığını merak ettim baya.Soracağım şimdi unutmuş olabilir.
Eğer diğer parçalar orjinalse bu fiyata bundan daha iyi bir strat yok şu an piyasada.
Şimdi şöyle; gitarın görseli ve serisi tutuyor.Lakin köprü ve plate kesinlikle değişmiş yani orjinal stok versiyon değil.Daha önce alışveriş yaptığım adam gibi adamdır kendisi.Gerekli açıklamayı neden yapmadığını merak ettim baya.Soracağım şimdi unutmuş olabilir.
Selam.Öğrendim, gövde hariç her şeyi orjinalmiş.Gövde hangi gitardan nerden diyorum gelip deneyebilirsin diyor orası ilginçti 😀 ikinci kez sorunca söyledi, solomusic ankara'dan alınmaymış.Evet classic player serisi degil bu gitar onlarda 2-point tremolo kopru ve farkli neck plate var; ya da dediginiz gibi kopru ve neck plate degismistir. Ayrica pickguard da degismis sanirim.