Temiz Schecter Banshee active fr - En Uygun Schecter Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 1075434240
Temiz Schecter Banshee active fr - İkinci El Schecter marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
![]()
GiBSON lespaul standart Elektro Gitar(Appetite Amber) - En Uygun Gibson Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 1079116162
GiBSON lespaul standart Elektro Gitar(Appetite Amber) - İkinci El Gibson marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
İnandırıcılığı var mı sizce? Ben pek anlamıyorum Les Paul'lerin örjinalliğinden, ancak fiyat görülebileceği üzere bedava seviyesinde. Ne düşünüyorsunuz?
Delikanlı olan seri numarasını gösterir. Çakma ama rengi güzel. Bayılıyorum honey burst les paul gitarlara.![]()
GiBSON lespaul standart Elektro Gitar(Appetite Amber) - En Uygun Gibson Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 1079116162
GiBSON lespaul standart Elektro Gitar(Appetite Amber) - İkinci El Gibson marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
İnandırıcılığı var mı sizce? Ben pek anlamıyorum Les Paul'lerin örjinalliğinden, ancak fiyat görülebileceği üzere bedava seviyesinde. Ne düşünüyorsunuz?
Gibson değildir, olsa olsa Cibigibicibs, taçsız kral Pele, rahmetli başkan Kennedy, Biricik Bardo....hepsi sohretlerini bu citara borçlu 😂Gibson yazısının üstüne “camel toe” mu yapmışlar öyle, ilginç valla.
Çok namuslu bir fiyat gerçekten 👏![]()
Esp Ltd ec 1000 vintage black - En Uygun LTD Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 1078769958
Esp Ltd ec 1000 vintage black - İkinci El LTD marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Daha namusluydu da muhtemelen namussuzlar yüzünden arttırmış şair.Çok namuslu bir fiyat gerçekten 👏
Kimi kastediyorsun abi, böyle üstü kapalı laf vuramazsın. Paşa Rasim Sultan'ı mı, Giresunlu Bünyan'ı mı kastettin. SÖYLE!Daha namusluydu da muhtemelen namussuzlar yüzünden arttırmış şair.
Kimi kastediyorsun abi, böyle üstü kapalı laf vuramazsın. Paşa Rasim Sultan'ı mı, Giresunlu Bünyan'ı mı kastettin. SÖYLE!
Şüpheliden çok gerçekten olması gereken fiyatta, yurtdışı fiyatı seviyesinde. Gayet iyiEğer ilan şüpheli ise kelepir ilan başlığından taşınmasında fayda var sanki?
Selam. Bu amfiyi evde çalmanız mümkün değil. Tr de herkesin de garaj stüdyosu yok. Stüdyosu olanin işine yarar.Mükemmel amfi
Mükemmel fiyat
Mükemmel kondisyon
Diezel D-Moll İlan No: 1081122241
Diezel D-Moll - Gitar Amfisi ve Diğer Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da - 1081122241
Bu amfiye özel miSelam. Bu amfiyi evde çalmanız mümkün değil. Tr de herkesin de garaj stüdyosu yok. Stüdyosu olanin işine yarar.
Bu amfiye özel mi
Yoksa bu wattaki lambalı amfiler için mi?
Selam. Bu amfiyi evde çalmanız mümkün değil. Tr de herkesin de garaj stüdyosu yok. Stüdyosu olanin işine yarar.