Üzerinde master volume olan her ampli her koşulda kullanılır. Öyle garaj, stüdyo vs gerek yok
Üzerinde master vol ve fx loopu olan her amfi diye ekleme yapayım.
Hatta onu bile yapmadan evde 100 watt JVM 410 çalabiliyorum.
Üzerinde master volume olan her ampli her koşulda kullanılır. Öyle garaj, stüdyo vs gerek yok
Yahu yıl olmuş 2023 master vol fx loop olmasın, adamlar öyle aletler çıkarmışki , hem master vol hem fx loop işlevi görüyor. Sevdan varsa gerisi bahaneÜzerinde master vol ve fx loopu olan her amfi diye ekleme yapayım.
Yahu yıl olmuş 2023 master vol fx loop olmasın, adamlar öyle aletler çıkarmışki , hem master vol hem fx loop işlevi görüyor. Sevdan varsa gerisi bahane
Ki ayrı olacaktı, sorry🫣Yahu yıl olmuş 2023 master vol fx loop olmasın, adamlar öyle aletler çıkarmışki , hem master vol hem fx loop işlevi görüyor. Sevdan varsa gerisi bahane
O değil de lamba yerine atom çekirdeğini koysak, lamba değişim derdi kalksa ortadan nasıl fikir ama 🤣🤣Yıl olmuş 2023 millet marsa koloni kurmanın çalışmalarını yapıyor, uzay araçlarını gönderiyor biz hala lambalı amfi boğazlama derdindeyiz. 😂😂
O değil de yıl olmuş 2023 hala ampul.O değil de lamba yerine atom çekirdeğini koysak, lamba değişim derdi kalksa ortadan nasıl fikir ama 🤣🤣
O değil de yıl olmuş 2023 hala ampul.
Lambaya püf de
Üzerinde master vol ve fx loopu olan her amfi diye ekleme yapayım.
Hatta onu bile yapmadan evde 100 watt JVM 410 çalabiliyorum.
O değil de yıl olmuş 2023 hala ampul.
Lambaya püf de
Sakin ol şampiyon.. Almanya da yaşıyorum, bana stüdyomuzun resimlerini koydurma şimdi 🙂Çok emin nasıl yargıda bulunabiliyorsunuz ki?
Aile apartmanında oturuyorum.
Ses yalıtımım yok.
Evde gitar çalma ses seviyem = yüksek televizyon sesi.
Çatır çatır da çalınıyor bu amfi. Nerden biliyorum, bi kopyası da bende var çünkü.
“Lambalı amfiden düzgün ton almak için ses açmalısın.”
- YANLIŞ
“Lambalı amfiler kökleyince süper olur.”
- YANLIŞ
“Lambalı amfin varsa kesin attenuator almalısın.”
- YANLIŞ
“Evde çalacaksan 1 watt amfilere bak bence.”
- YANLIŞ
vs.
158874 eklentisini görüntüle158873 eklentisini görüntüle
Kendi amfilerimi hobi olarak modifiye ediyorum. Hatta gecen arkadaşlarla "" acaba ENGL yada Diezel' e çıraklık eğitimi için başvurumu yapsak" diye konuşmuştuk.
Eskiden gitarpedal diye bir internet sitesi vardı, onu hatırlattın bana bak. Ordaki ahbap çavuşlar bir arkadaşı Epiphone valve junior bile satsa " abi super amfi, neden satıyorsun" diye altında mubabbet çeviryordu. Taaki yeni bu işlere girmiş acemi birini silkeleyene kadar.
Diezel dmoll evde çalınması mümkün olmayan bir amfi. Özellikle şu Almanya'daki müzik hayatım da bir türlü memnun olamadığım ve almasi satmasi çok kolay olduğu için 40 tane amfi degistirdim. 100w Diezel , 100w Marshall jvm'nin neredeyse 3 katı ses çıkartıyor. Dizel amfiyi " ben lambali amfi" çalıyorum diye evde çalmak mümkün değil. 0.001 volume ile lambali amfi çalınmaz... Bunlar benim 25 yillik deneyimden sonra kendi fikirlerim.
Yazdim ve tlfn numarami verdim, isterse bugun deneyerek elden alışveriş yapabileceğimizi söyledim. Fakat bugün yoğun oldugunu yarin müsait oldugunu söyledi ilan sahibi...Evet arkadaşlar antalyada olan gidip alsın büyük bir ihtimalle dolandırıcı ama belki denk gelir ben yazdım elden vermıyor ibana gönder diyor param güvende yapmıyor elden alalım diyorum işim var diyor 😁 uygun satma amacı bugun kart ödemesi varmış ama çokta yoğunmuş 😁
blackstar ht40 blue black İlan No: 1081178267
Blackstar ht40 blue black - Gitar Amfisi ve Diğer Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da - 1081178267
Şu forumda "100 wattlık lambalı amfi evde çalınmaz" geyiğinin yapılacağı en son adam @LuciferioN muhtemelen de, "efendilik bende kalsın" demiş🤣
Reverb fiyatlarına filan baktım; uygun fiyat gerçekten. Luciferion alır mı acaba diye düşündüm, fakat adam her an "Zaten bende Herbert var, ama tavan arasında, üşeniyorum çıkartmaya" filan da diyebilir.
Not: Eğer bu amfiyi biri alır, sonra da başka bir ilanla abartı ilanlar başlığına konu olursa ona da şaşmamak lazım tabii...
Bunu evde nasıl çalarsın!!! 🤣Abi Herbert dedin beni kazandın.
158881 eklentisini görüntüle
Hiç unutmam sene 2014 POD X3 Live çıkmıştı, amfiden farksız deniyordu.
Neyse nostalji olsun , Herbert MK2 , EL34BSTR lambaları vardı, gerçekten takoz gibi bir aletti. Ağırlığını hissettiriyor, bunu omzumda , Kadıköy REXX’ten sahildeki İski otoparkına taşıdığımı hala unutamıyorum
forum standardı haline gelen bir sidik yarışı ile karşı karşıyayız yine 😃
herkes biliyor, insanların anlatmak istediği 100w ev için fazla, 20w da fazla.
bu kadar sesi nasıl açacaksınız?
kullanılamaz mı, kullanılır. varsa neden olmasın? hele komşular şikayet etmezse süper olur.
ama 20w bir amfiyi bile tam anlamı ile kullanmak çok zor iken yüksek vatajlı amfileri performanslı kullanmanın zor olduğu ortada.