Allah senden razı olsun, mevzu buymuşJackson'ın çok güzel V gitarları var denemeni tavsiye ederim.
Allah senden razı olsun, mevzu buymuşJackson'ın çok güzel V gitarları var denemeni tavsiye ederim.
ben kelepir ilan varmı diye geldiydim ama , bi sürü kelepir muhabbet dönmüş gene yav.
neyse ben bi tane atim
fiyatına göre bissürü tuşlu prosesör almak isteyhenlere uygun bişey. Looplu mooplu bide
Hep bi çakmaysa korkusu var işte, yoksa mis gibi gitar. O yuzden fender ve stratlarda hep fatura soruyorum, yok diyolar, almiyorum, alamiyorum...
Anlayan biriyle gidin hocam, bilen kişi kokusundan anlar gerçek Fender'i. 🤘Hep bi çakmaysa korkusu var işte, yoksa mis gibi gitar. O yuzden fender ve stratlarda hep fatura soruyorum, yok diyolar, almiyorum, alamiyorum...
neden bedavadan biraz pahalıya satıyor acaba ? çok şaşırtıcı hakkaten 🙂
Bilmem.. İnsan doğal olarak şüpheleniyor biraz. Ancak herhangi bir sorunu olsa bile çok iyi fiyat. Sırf trafoları bu civarda kadar tutar zaten.neden bedavadan biraz pahalıya satıyor acaba ? çok şaşırtıcı hakkaten 🙂
Yer bayburt olduğu için olabilir.
Bu modeller genelde 12 den aşağı olmaz beleş bu bildiğiniz.
Güvenemedim bir yandan da.Yer bayburt olduğu için olabilir.
Güvenemedim bir yandan da.
O zaman çok iyi.Gitarım satılırsa direkt almayı düşünüyorum.Satıcı forum üyelerimizden ve kamu çalışanı, daha yeni bir çift manyetik aldım kendisinden. Çok yardımcı ve ilgili bir arkadaştır, tavsiye ederim.
O zaman çok iyi.Gitarım satılırsa direkt almayı düşünüyorum.
Fazla uygun olunca kıllandım çünkü o fiyata genelde giriş - orta seviye gitarlar oluyor.Fiyatı da şu ana göre bile uygun yazmış, 14 mayıs sonrası ne olur bilinmez.
Memurdan satılık gitar, mis gibi 👏Satıcı forum üyelerimizden ve kamu çalışanı, daha yeni bir çift manyetik aldım kendisinden. Çok yardımcı ve ilgili bir arkadaştır, tavsiye ederim.