Peşin alırsan da 27-28'e bırakırlar sanki.Hocam ironi ise kusura bakmayin fakat kelepir olmasi icin magaza fiyati 30 ise 15 16 civarlarinda olmasi gerekmez miydi? 30a 24 ne ara kelepir oldu.
Peşin alırsan da 27-28'e bırakırlar sanki.Hocam ironi ise kusura bakmayin fakat kelepir olmasi icin magaza fiyati 30 ise 15 16 civarlarinda olmasi gerekmez miydi? 30a 24 ne ara kelepir oldu.
Yok. Zaten peşin fiyati-havale ile 30200. Daha da indirmiyor Senkop.Peşin alırsan da 27-28'e bırakırlar sanki.
Kendi malını satsam ilan açarım. Bu gitardan almak isteyen birkaç kişi var, bunu bildiğim için yazdım.kendi malını satıyo gibi geldi bana 😀
Siparişimizi verdik bekliyoruz 🥳🥳Dün Compel 24.8k idi, güncellenmiş şu an ... her şekilde Zuhal'e göre çok iyi fiyat
HEADRUSH Core MultiFX Pedal Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba
En İyi HEADRUSH Core MultiFX Pedal modelleri uygun fiyat, iade garantisi ve hızlı kargo seçenekleri ile SesçiBaba'da. Uygun ödeme seçenekleri ile satın almak için hemen tıkla!www.sescibaba.comHEADRUSH CORE Gitar Efekt Prosesörü Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
HEADRUSH CORE Gitar Efekt Prosesörü, Headrush ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com
80ler seviyoruz desene 😎Param yok atmayinnnnn nolur atmayin buraya boyle gitarlar
Sağlam fiyata buldunuz walla. Hayırlı olsunAlırım bi dın dın dını dın dın dın Karayip Korsanları müziğinizi..
162480 eklentisini görüntüle162481 eklentisini görüntüle
Ne güzel yıllardır uzaktım şu forumdan. Geçen sene geri döndüm, 1 yılda yüz binlik oldum. Safi zararsınız🙂Dün Compel 24.8k idi, güncellenmiş şu an ... her şekilde Zuhal'e göre çok iyi fiyat
HEADRUSH Core MultiFX Pedal Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba
En İyi HEADRUSH Core MultiFX Pedal modelleri uygun fiyat, iade garantisi ve hızlı kargo seçenekleri ile SesçiBaba'da. Uygun ödeme seçenekleri ile satın almak için hemen tıkla!www.sescibaba.comHEADRUSH CORE Gitar Efekt Prosesörü Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
HEADRUSH CORE Gitar Efekt Prosesörü, Headrush ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com