Ernie Ball 10-46 Regular Slinky arayanlar kaçırmasın 3' lü paket 587 TL
Yazınca bakayım neler var diye ,iyi fiyatlar var şu an tel tarafında da,geçtim sipariş.
Ernie Ball 10-46 Regular Slinky arayanlar kaçırmasın 3' lü paket 587 TL
Fosforlu Cevriye maşallah.162508 eklentisini görüntüle
Yazınca bakayım neler var diye ,iyi fiyatlar var şu an tel tarafında da,geçtim sipariş.
Bunda ithalat ücreti vardı sanırım daha pahalıya geliyordu 1500 civarına.162508 eklentisini görüntüle
dün de 25.849 bu gunde aynı fiyatNe güzel yıllardır uzaktım şu forumdan. Geçen sene geri döndüm, 1 yılda yüz binlik oldum. Safi zararsınız🙂
yeni görenler ne kadarlık bir fiyatı kaçırdı burada çok merak ettim 🙂MX5 - Silver
Ultra taşınabilir, amp modellemeli gitar efekt prosesörü - Özel sürüm Gümüş Renkcompel.com.tr
9 saatiniz var genşşşşşler kaçırmayın ihtiyacınız var ise.
MX5 için yaklaşık 2800 TL(yaklaşık 100$), Core için yaklaşık 4500 TL(150$)yeni görenler ne kadarlık bir fiyatı kaçırdı burada çok merak ettim 🙂
abaov, iyimişMX5 için yaklaşık 2800 TL(yaklaşık 100$), Core için yaklaşık 4500 TL(150$)
3000 TL' ye yakındı sağlık olsun. 🙂yeni görenler ne kadarlık bir fiyatı kaçırdı burada çok merak ettim 🙂
Dore' de tanesi 10 TL, çoklu alımlarda yanında bedava da veriyorlar. Tünel' e gitmek lazım özellikle. 🙂Çok pena kaybedenler için fiyat ideal bence
dün biri 12.5k ya amerikan fender satıyordu. Kalkmış. bu ilanın hemen üstünde. Bu kadar ucuz olmamalı