Kelepir İlanlar

kabin bağlantı çıkışı kısmını modifiye etmiş sanırım o görüntüyü ben de anlamadım. Hiç de görmedim böyle bir modifikasyon. İlginçmiş. İşe yarıyorsa pozitif bir durum bence amfiye send return ekletmesi

Şu an hemen hemen bütün müzik mağazalarındaki ürünler kelepir durumda. İçerden biri olarak net olarak ifade edebilirim olağanüstü bir ödeme sıkıntısı var. Bundan dolayı mağazalar kampanyalar yapıyor. Bence çoğu mağazadaki gitar b-stock kıvamında, eski seri 2014 seriler var ama vergileri düşündüğümüzde fiyatlar döviz bazında dipte diyebilirim.

Bu dönemin sonucunda yeni stok uzun süre girmeyecek birçok seride. Büyüklerin bile kapatma dahil aksiyon alma sürecinde olduğunu duyuyoruz. Nacizane tavsiyem alabilen alsın.

Şu an hemen hemen bütün müzik mağazalarındaki ürünler kelepir durumda. İçerden biri olarak net olarak ifade edebilirim olağanüstü bir ödeme sıkıntısı var. Bundan dolayı mağazalar kampanyalar yapıyor. Bence çoğu mağazadaki gitar b-stock kıvamında, eski seri 2014 seriler var ama vergileri düşündüğümüzde fiyatlar döviz bazında dipte diyebilirim.

Bu dönemin sonucunda yeni stok uzun süre girmeyecek birçok seride. Büyüklerin bile kapatma dahil aksiyon alma sürecinde olduğunu duyuyoruz. Nacizane tavsiyem alabilen alsın.
Evet doğru ödeme sorunu olan firmalar çok. Bazı firmalar batık vermiş durumda bile denilebilir. Bir çok yer kapanacak ne yazık ki müzik sektörü hiç iyi gitmiyor. Pena, tel ıvır zıvır satmakla bu açıklar kapanmaz.

Fiyat aşırı derecede iyi. FRFR mantığında çalışıyor değil mi 1 tane edinmek gerek.
TX210 yıllarca kullandım hala da evde durur kutusunda. İyi bir prosesör ile ciddi kafa kabin gibi oluyor. 10 inch hoparlör artı tweeter. Hacimse hacim, headroom ise headroom. Görsel olarak da dik veya yan koy karizma da yerinde. En kısık gecenin körü çalmalarında bile sessiz ve net. Sesi açarım dersen de hiçbir prosesörün veremeyeceği kadar watt gücü var zaten. Daha ne olsun.

işte bu finansal modeli yıllardır anlatamıyoruz... millet sorsan yeaaa Zuhal vs çok kazanıyor bak thomann'da kaç Eur filan muhabbeti bitemedi...
zerre hak verdiğimden değil, bir alakam da yok sektörle ama demek istediğim her şey göründüğü gibi değil...
millet büyük resmi görmeden thomann fiyatı artı 2 eleman maaşı azıcık da kar koysun öyle satsın diye bekliyor ya ona kılım... nakit akışı, ithalat prosedürleri, distribütörlük şartları vs hiçbirini bilmeden ahkam kesilmesi ile benim derdim... yoksa bir müşteri olarak evet ben de çok kazıklandığımı düşünüyorum memlekette, o yüzden USA'dan nice malzeme taşıdım yıllarca

TX210 yıllarca kullandım hala da evde durur kutusunda. İyi bir prosesör ile ciddi kafa kabin gibi oluyor. 10 inch hoparlör artı tweeter. Hacimse hacim, headroom ise headroom. Görsel olarak da dik veya yan koy karizma da yerinde. En kısık gecenin körü çalmalarında bile sessiz ve net. Sesi açarım dersen de hiçbir prosesörün veremeyeceği kadar watt gücü var zaten. Daha ne olsun.
Utku abi sana güvenim sonsuz, alacağım.

Utku daha önce Anker Soundcore Bluetooth hoparlör tavsiyene göre bir cift almistim, mükemmel çözüm benim için. Simdi de bu PA hoparlorden bir cift aldım, prosesor ile kullanmak için. Peki stereo efektler için cift mi kullanmak lazım yoksa tek de stereo olarak benzer duyum veriyor mu? Tek yeter dersen birini iade edebilirim.

aman gençler ben fikrimi yazıyorum sadece... kendi odamda, kendi ekipmanım ve kendi kulağım sonuçta 🙂 ... güven güzel ama siz duymadan denemeden iş yapmayın yine de...
XLR'dan L ve R birleştirip bağladım ve stereo oldu ama tabi tek hoparlör ile ping Pong Delay gibi şeyler iki farklı köşeden duymak gibi olmaz... bütçesel bir karar diyeyim ikili kullanmak

bedava 2 hafta önce sahibinden 7bin tlye aldım ben de aynısını (laney cub10) sadece gaininde bir oksitlenmesi vardı lambalar da değişmeli gibi cleani çok güzel analog setupla bomba oldu. Öncesinde Boston classic 5 vardı. Sahneye götürdüğümde 5 watt sahnede yetersiz kalıyordu bu tam işimi çözdü.

Geri