Cihazı yeni alanlar genelde output ayarlarını düzgün yapamadığı için çıkan tonları yadırgayabiliyor...output seçenekleri ile çözülebilir o kısım...Gerçi 1 sene önce sorulmuş bu kablo meselesi ama ben de aşağıdakini aldım, çalışıyor:
TV Kabloları ve Fiyatları - n11
TV Kabloları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı TV Kabloları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bu arada Helix'ten Kemper'a dün itibarı ile geçiş yaptım. Modelleyiciler ile çok haşır neşir olmuşluğum var ama Profilleme gerçekten farklı dünya. İlk gün gerçekten çok kötü tonlar geldi kulağıma. Üst Mid'lerde 'honky' olarak tabir edilen frekansları çok duydum mesela. Ama zaten aletin içinde o kadar çok profil var ki doğrusunu bulana kadar araştırmak lazımmış, onu da bugün tecrübe ettim 🙂
Bugün özellikle presence, definition ve treble ayarları ile kulağıma daha hoş gelen tonlar yakaladım. Alışma evresi var aletin orası net.
Bir de profilin yapıldığı gitar ve manyetik ile alıp çalanın ekipmanı uymadığı zaman da baya hayal kırıklığı olabiliyor...şu bedava packler ile kendiniz kıyaslama yapabilirsiniz...