ABİ ELEKTRO GİTAR KABİNİ SORMUŞTUM ABİ İKİSİYLE UYUMLU BENİM KEMPER POWER DEĞİL ONUN İÇİN POWER STATTİON PS2 ALDIM KABİNLE BERABER 3 ÜNÜ BAĞLAYACAĞIM AMA TEKNİK BİLGİM OLMADAN GİRİŞTİM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM
Öncelikle yardıma ihtiyacınız olan bir konuda yardım isterken; büyük harf kullanmayıp noktalama işaretlerinden de faydalanarak, acele etmeden kafanızdakileri iyice toparlayıp yazarsanız daha verimli geri dönüşler alırsınız. Yazdıklarınız öylesine sorulmuş izlenimi veriyor. Öylesine cevaplar almak istemiyorsanız buna özen göstermenizi tavsiye ederim.
Kemper power amp içermiyor. Bence öyle olması daha iyi, (power amp içeren versiyonu da var biliyorum).
Eğer çok modellemeli bir similatör kullanacaksanız; kemper axe fx gibi..... gitar kabinlerinden ve standart gitar amfisi speakerlarından uzak durmanız gerekir.
Sebebine gelince; diyelim ki Celestion vintage 30 olan bir kabin kullanıyorsunuz, Kemper içinde onlarca amfi modellemesi var ancak vintage 30 un karakteri / hızı/ sertliği/ Range frekansı bellidir. kullanacağınız modellemelere göre sonuç vermeyecekler, Belli range frekanslarının üstüne / altına çıkamayacak, karakterlerini muhafaza edecekler. Üstelik open box / closed box gibi kabin similasyonlarında da mevcut kullandığınız kabin ne ise onunla sınırlı olacaksınız.
Flat response ve full range frekanstaki aktif stage monitör önermemin sebebi bu. Hedeflediğiniz modellemelere göre uygun range, kabin similasyonu ve hızı en doğru şekilde alabilirsiniz.