@songlessbird hiç paralı profil almadıysan bence cihazın potansiyelinin %50'sini ancak görebilirsin...ben hem paralı profil hem de IR kullanıyorum büyük fark oluyor...
kayıt önceliğim olduğu için zaten memnunum, en kral lambalı amfiyi kabini mikrofonu verseler değişmem milim kaymayla ton değişir kayıtlar karman çorman olur o yüzden efsane kolaylık, output volume belli, ses kartındaki ayar belli her gün aynı seviyeleri yakalayarak defalarca çalabilirsin kaydedebilirsin...kayıt meselesini ayrı tutarak bundan sonrasını yazıyorum...
tube amps vs kemper muhabbetine gelirsek tabiki lambalı amfiler üstündür ancaaak
🙂 bence çok kişiye göre değişen bir durum mesela ben lambalı amfi karşısında 10 dk ton ayarlamaya kasamam açıp 1dk içinde çalmaya başlamak bana çok iyi geliyor ama başkasında da gitar çalma iştahı ancak lambalı amfide geliyordur ona da saygı duyarım...
@sixfeetunder ın evh 5150iii'ü stüdyoda denedim hayran kaldım birebir aynı tadı alamamayı anlarım ama stüdyoya taşıyana kadar anamız ağladı o kısımları anlatmıyor tabi kendisi
🙂 bir de o amfinin hakkını evde veremezsin atenuşla evde lamba ısıtacağıma kemper la mis gibi çalarım yani...evimin yalıtımlı çatı katı ya da garajı olsa lambalı amfi derim ama evde duracaksa mantıksız...zaten ironball ları mini rectoları mark v25 leri sürekli satışta görüyoruz hevesini alan satıyor genelde, uzun vadeli evde olmadığını düşünmekteyim...
ayrıca şimdi biz metalciyiz tabi ama benim evime forumdan herhangi birisi gitarıyla misafir gelse 10dk içinde mutlu olacağı bir ton ayarlayabiliriz kendisine...o açıdan olasılıklar çok ve sonuçlar tatmin edici olur...blues da çalınır guthrie de vs vs