Blues cube a bağlayarak istediğiniz sonucu alamazsınız...iki yol var, power versiyonu ile birlikte bir gitar kabini almak ya da powesız versiyonu referans monitörü ile kullanmak...
Bence hangi yoldan gidilirse gidilsin henüz yeterince deneyimli değilseniz sonuç iyi gelmeyecek o yüzden bu kadar maliyetli bir cihaza hemen yönelmeyi önermem açıkcası...aradığınız ton yelpazeniz de kemper gerektirecek kadar birbirinden uzak değil sanki, kayıt vb işleriniz de yoksa önce güzel bir lambalı amfi ve bir miktar analog pedal deneyimi edinmenizde fayda var...aradaki zamanda da deneyim de kazanmış olursunuz...kemper + kabin ya da monitör maliyetinin yarısına çok sağlam classic rock tonu verecek amfi ve pedallar dizilebilir...ben tabi tam deneyimi bilmeden yazdım bunları...
38 yaşındayım 14 yaşından beri gitar çalıyorum 2 yıldır da kemper kullanıyorum bence böyle...
Çok teşekkürler. Bir sürü pedal vs. uğraşmak istemiyorum. Yerim de yok zaten. Bu sevdaya multiefekt profesörleri inceleyerek başladım. Hepsinin aldığı bir eksisi, digital ses yetersiz ton eleştirisi var. Modelleme de giderek daha üst cihazlara bakmaya başladım be sonunda gitar hocamın tavsiyesi ile Kemper ile tanıştım. Profilleme sektöre çığır açan bir gelişme olmuş ve ben buna hayran kaldım. O yüzden bir şekilde bu yöne gidicem. Evet pahalı deneyim gerektirecek ama deneyim kazanılır bir şekilde diye düşünüyorum. Profiling amp için referans monitör veya Power head için kabin öneriniz var mı şayet Roland Blues Cube Stage Amfimi kullanamayacaksam.