Merhaba arkadaşlar,
Knightmare albüm kaydında artık son düzenlemeleri ve işleri hallederken size belki üzücü, belki üzücü olmayan, belki de normal yane olabilir şeklinde bir haber vereceğim.
2003 yılından beri elemanı olduğum Knightmare gurubundan çeşitli nedenlerle ayrılmış bulunmaktayım. Rock Station festivali dahil onlarca konser, bir albüm kayıdı ve çok güzel anlar geçirdiğim gruba ilerideki yollarında her zaman oldukları gibi başarılar diliyorum.
Ayrıca bana müzikal ve grup bilinci anlamında olsun, enstrümanistlik anlamında olsun 3 yıl boyunca öğrettikleri ve kazandırdıklarından ötürü Knightmare' ın her elemanına ( Bülent, Hakan, Koray, Özgür ) tek tek çok ama çok teşekkür ediyorum.
Bende davulculuk ve metal müzik adına olan uğraşlarıma 7-8 aydır çaldığım Origam grubu ile devam edeceğim.
Knightmare gurubunda bulunduğum süre içerisinde bana hiçbir zaman ilgisini, sevgisini ve beğenisini eksik etmeyen siz arkadaşlarıma, dinleyenlerimize ve izleyicilerimize de sonsuz teşekkür ederim.
İleride olacak organizasyonlarda ve konserlerde görüşmek dileğiyle... 😉 :twisted:
Kemal HATİPOÐLU nam-ı diyar Gaz Kemal, Power Kemal, Kas Kemal 🙂 😛