Şimdi ben buraya günün en iyisinin Knightmare olduğunu yazacağım ama birçok kişi "Sahneden benim adımı anons edip, üzerinde mum olan birayı bana alsalar ben de en iyi Knightmare derdim, yavuşak herif" gibi bir yorumda bulunabilir, böyle arkadaşlara teessüf edip kafamı yolluyorum.
Gerçekten de çok çok iyiydi Knightmare, hatta izlediğim en iyisiydi. Resmen şova döktüler işi. Gerek sahne sırası anlamında gerekse de sahne süresi anlamında çok çok daha üst düzeyde bir yerde olmaları gerektiğini de organizasyon başta olmak üzere cümle aleme gösterdiler. Albüm için geri sayımda da son bir ay sözünü alarak ayrıldık sahne önünden. 15 Kasım'da albüm çıkmamışsa Bülloween'in evinin önünde oturma eylemi yapacağız.
Bu arada tekrardan teşekkürlerimi sunmayı borç biliyorum bütün Knightmare elemanlarına. Çok güzel bir doğum günü sürprizi yaptılar. Bir anda "ünlü şahıs Çağlar Özbilgin", "İyi ki doğan Çağlar Özbilgin" ve hatta "Doğum günü bebesi Çağlar Özbilgin" şeklinde betimlemelere tabi tutuldum. Dileğimi tuttum, mumumu üfledim, biramı içtim.
Muhteşemdi lan işte her şey. 😆 Gelmeyene yazık oldu.