vallahi durumunuza üzülüyorum. hani şu pedal nasıl daha iyi tanıtılır diye düşünüyorum. belki bu forumda çok iyi tanınan, referansları çok fazla olan, kaliteli kayıt ekipmanlarına sahip gitarist bi abimize güvenip gönderseniz, o da güzel bi şekilde tanıtsa bu pedalı, ne güzel olurdu. kargo parasının çok fazla tutacağını sanmıyorum. bu tarz fikirlere odaklanmalısınız bence. bi de yeniden bi ilan açılır, polemik dolu bu ilan da geride kalır. bu forumda bir sürü alıcı insan var inanın.
mesela Tonal marka yerli üretim amfiler var, maddi durumum elverirse almak isteyeceğim bi marka kendileri, onların fiyatı da sizin pedalınızdan katbekat daha fazla ve satıldığını görüyorum. şu anda bu pedalın alıcısı değilim ama gerekirse bir pedala 300 lira verebilirim. görgüsüzlük olarak algılamayın ama AMT SS-20 , Ehx Holy Stain ve Mxr Black Label Chorus pedallarım var. benden çok daha iyi ve pahalı pedalları olanlar da var. yani gerekli olduğunda, bir çok gitaristin bu parayı verebileceğini düşünüyorum.
ayrıca alıcısı olmamam, arkadaşlarıma tavsiye etmeyeceğim anlamına gelmiyor. örneğin bir kaç yıl içinde gitar almayı düşünmüyorum, kendi gitarlarımı yeterli görüyorum. fakat yeni gitarları denemeyi seviyorum. kendi kendime düşünüyorum "eşim dostum gitar almak isterse 200-300 lira civarı x marka gitar var, 600 liraya y var, 1000 liraya z marka gitarlar blues için uygun derim" şeklinde. bunları da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.