sen nasıl benim yazdığıma cevap yazdıysan biride atatürkçü bi insanım millietçiyim falan yazmış bende bende atatürkçü bi insanım ama konunun atatürkle bi alakası yok demek istedim sen gibi araştırmacı bi insanın bunuda gözden kaçırmaması gerekiyordu aydın arkadaşım bilmem farkında mısın ama ben çouk iyiki ölmüş demiyorum buna iyi olmuş diyemem zaten her ne olursa olsun o daha küçük bi çocuk vicdanım el vermez ama eğer bir yerde eylem varsa esnaflar fırınlar zaten kapalıdır açıksa bile bi anne eylemin ortasına çocugunu ekmek almaya yollamaz ve bu tür üzücü olaylar hemen siyasete dökülmez mitinglerdeki hdp bayragını hala anlamış değilim ayrıca itfaiyeyi nasıl linç ettiklerini gördük ve sırf devlete hizmet ediyor diye peki o adamın ailesi annesi babası çocuğu yok muydu üzücü olayları fırsattan istafede edip provakasyon yapmalarının karşısındayım insanların duygularını sömürüpte sırf kargaşa çıkarmak için yollara dökülenlerin karşısındayım yarın birgün evinizde yangın çıkarsa bırakın yansın o zaman ve bigün evinize hırsız girerse sakın polisi çağırmayın bırakın evinizi soysunlar
Yasmin,
Şimdi bırak ayak yapmayı, "atatürkçü olman" ya da "çocuğun ölümüne sevinmiyor olman" kurduğun mantığın safsatadan ibaret olduğu gerçeğini örtmüyor. Cümlelerine bakılırsa, çok zeki birisi olmadığın çıkarımında da bulunabilirim.
Çocuğun birisi polis terörü yüzünden canından oldu. İnsanlar da buna tepki gösteriyor. Bu tepkiyi yediremeyen, anlamlandıramayan bazıları da senin gibi "provokatör, nekrofili, dış mihrak, sik-sok lobisi" gibi sıfatları uygun görüp son cümlen kadar gerzekçe cümleler kurabiliyor.
Sen ne kimin duygusunun-tepkisinin samimi, kiminse provokatif amaçlı olduğuna karar verecek makamsın, ne de bunu anlayabilecek kapasiteye sahipsin.
Eskiden bu tür cümleleri kolay kolay kuramazdım ama artık benim de sabrım taştı. Umarım bir gün sevdiğin, değer verdiğin birisi, sike sürülecek kadar akla sahip olmayan bir polisin kurşunuyla fişeğiyle can verir, sen de "orada ne işi vardı" demek yerine ağlayıp sızladığın için provokatör olarak yaftalanırsın.