copadam demiş ki:The Texas Chainsaw Massacre'nin 2004 versiyonunu izledim. Filmin atmosferi etkileyici, ancak klasik "genç grup katliamı" olarak kalmış.
misanthrope-viper demiş ki:Tez'i izleyen varmı
Hollywood'un boyalı animasyonlarına beş basar
Tek geçerim
aiolos demiş ki:Tez'i ilk izlediğimde ben de çok beğenmiştim,ne olduğunu sonuna kadar göstermeselerde duyurdukları çığlıklar...yeterince ürperticiydi,çünkü gerçek dışı hiçbir şey içermiyordu...
enchant demiş ki:Kötü Ruh'u izlemiştim ama pek fazla beğenmemiştim.Yukarıda arkadaşın yazdığı "Tez" gerçektende psikopat bir filmdir.Filmin korkunç bir hissiyatı vardı.İzlerken sahneler bile ürkütücüydü.Okul içinde bir süre karanlıkta kalışları buna iyi bir örnektir ama ben yine de Dario Argento filmlerinde diretiyorum.Şimdi de Takashi Miike'yi keşfe hazırlanıcam.
DooBeR demiş ki:ya arkadaslar yapmayın The Texas Chainsaw Massacre yada The House Of Wax tarzı filmler korkunc deil bence adece gerilim ve iğrenclik (tabi ben o iğrenclii seviyomuyum? evet 🙂 ) tez de korkcak ne varda onu göremedim bile acıksası suana kadar izlerken encok korktuğum film boogeyman di ama onunda sonunu batırmıslar bence daha esrarengiz bitmeliydi. bu arada phantasmogaria (yannıs yazmıs olma olasılığım %99 ama oynayanlar anlar) oynayananız varmı bir korku oyunu 7 cd den olusuyo ama acayip deli bisey filmlerin yapamadığını yapıyor resmen zaten oyun kısa film kesitlerinden olusmus bisey de dene bilir 3d yok video görüntülerinden kesilmis insanlar var