halka gerçekten çok güzel bi komedi filmiydi ama büyü kadar değil tabi ki ya hangi film büyüle kıyaslanabilir iiğrenç bi filmdi bi baş yapıt adeta iğrençlik kulvarında... :evil:haskankaaan demiş ki:Ulen bırakın bunları halkanın neresi korkunç.Gerçi farkettinizmi bilmem ama artık iyi korku filmi yapamıyorlar.Büyü bile daha iyi bazı filmlerden
asmashingpumpkin demiş ki:bence hangi korku filmini izlediğiniz kadar, filmi nerede ve ne konumoa izlediğiniz de önemli. i
chamomilla demiş ki:insanların korku filmi olarak gördükleri filmler benim için sadece sıkıcı komedi filmleri oluyo.. gerilim olarak tabir edilen filmler ise korku filmi adı altındaki filmlerden çok daha ilgi çekici kesinlikle..
asmashingpumpkin demiş ki:bence hangi korku filmini izlediğiniz kadar, filmi nerede ve ne konumoa izlediğiniz de önemli. bi keresinde şeytan'ı sinema salonunda tek izleyici konumunda izledim. özel gösterim gibiydi ama film ne kadar komik bulunsa da, salonun en ortasında arkana bile bakamadan filmi izlemek, ses efektleri de hesaba katılınca, içimi bayağı bi gıdıkladı. değişik ve ürkünç bi deneyimdi
denizkizi demiş ki:asmashingpumpkin demiş ki:bence hangi korku filmini izlediğiniz kadar, filmi nerede ve ne konumoa izlediğiniz de önemli. bi keresinde şeytan'ı sinema salonunda tek izleyici konumunda izledim. özel gösterim gibiydi ama film ne kadar komik bulunsa da, salonun en ortasında arkana bile bakamadan filmi izlemek, ses efektleri de hesaba katılınca, içimi bayağı bi gıdıkladı. değişik ve ürkünç bi deneyimdi
aa çok merak ettim tek başıma izlemek istiyorum bendeee :roll: