gollum1234 demiş ki:karanlik sirlar ha orjinal ismi ne bu filmin izleyelimde bakalim dediiniz kadar iyimi
Ya sanırsam hayal kırıklığına uğrayacaksın ama "Dark Secrets: The Story of Two Sisters". :?
gollum1234 demiş ki:karanlik sirlar ha orjinal ismi ne bu filmin izleyelimde bakalim dediiniz kadar iyimi
bu geçenlerde vizyonda olan mı ya hani afişinde ikii kız ve anne babası var o filmse tamamdır hemen bulurum izlerim umarım dediğini zkadar güzerldir ( ve evet umarım hayalkırıklığığna uğramam yani tam hava giripte uykum gelirse)ama bu film yanlışhatırlamıyorsam veya aynı filmden bahsediyorsak japon filmiydi dua ederimki karanlık sular gibi sıkıcı çıkmaz :twisted:Kount demiş ki:gollum1234 demiş ki:karanlik sirlar ha orjinal ismi ne bu filmin izleyelimde bakalim dediiniz kadar iyimi
Ya sanırsam hayal kırıklığına uğrayacaksın ama "Dark Secrets: The Story of Two Sisters". :?
gollum1234 demiş ki:bu geçenlerde vizyonda olan mı ya hani afişinde ikii kız ve anne babası var o filmse tamamdır hemen bulurum izlerim umarım dediğini zkadar güzerldir ( ve evet umarım hayalkırıklığığna uğramam yani tam hava giripte uykum gelirse)ama bu film yanlışhatırlamıyorsam veya aynı filmden bahsediyorsak japon filmiydi dua ederimki karanlık sular gibi sıkıcı çıkmaz :twisted:Kount demiş ki:gollum1234 demiş ki:karanlik sirlar ha orjinal ismi ne bu filmin izleyelimde bakalim dediiniz kadar iyimi
Kount demiş ki:Kısacası, Amerikan sinemasının kırk yılda bir yakalayabildiği ve hatta neredeyse hiç yakalayamadığı bir estetik görülüyor filmde. Onlar "Seed of Chucky" ile uğraşadursun daha.
ben de......alcoholicsunflower demiş ki:halka 2 için büyük gün 18mart....
merakla bekliyorum.....
alcoholicsunflower demiş ki:halka 2 için büyük gün 18mart....
merakla bekliyorum.....
bRacKisH demiş ki:gothika beni çok etkilemişti yaa.. çok korkmuştum
denizkizi demiş ki:bRacKisH demiş ki:gothika beni çok etkilemişti yaa.. çok korkmuştum
gerçekten mi çok gülmüştüm bende çok komikti ama nassı korktun anlamadım.. :roll: