gollum1234 demiş ki:uzun zamandır tam anlamıyla bir korku filmmi izleyemedim ya ben büyüdüm yada artık eskisi gibi korku filmi çekilmiyo şimdiki korku filmi diye çekilen filmlerde de bazı sahneler oluyo ense tüylerini kaldırıyo okadart oda hemen geçiyo yani uzun zamndır ağız tadıyla bi korkamadım ehüehüehü...
bu filmde ben çok güldüm... yani çok başarısız bir filmdi bence... hele o geğirme sesi yok mu.... ve adamın karşıdan kanlar içinde gelen yoko nun cesedine 'hallo' demesi... ne saçmalıktır yaaa... tabi herkesin fikrine saygı duymak lazım....YasemiN demiş ki:gollum1234 demiş ki:uzun zamandır tam anlamıyla bir korku filmmi izleyemedim ya ben büyüdüm yada artık eskisi gibi korku filmi çekilmiyo şimdiki korku filmi diye çekilen filmlerde de bazı sahneler oluyo ense tüylerini kaldırıyo okadart oda hemen geçiyo yani uzun zamndır ağız tadıyla bi korkamadım ehüehüehü...
O zaman The Grudge´i izle 😉
Ben gecen gün izledim vallah yeni yeni kendimi toparliyom..yani bi ara evde yalniz kalamiyordum =p
O kadar korktum yani =) :evil:
Kız yürüye yürüye yaklaşacak diye beklerken bir anda dışarı ışınlanması yüregimi hoplatan an oldu.undomiel demiş ki:Şu ana kadar izlediğim en başarılı korku filmi halkaydı filimdeki kızın televizyon çıkışı hala gözümün önünde
ben o sahnede sinemada koltuğa yapışmış,eldivenlerimi ağzıma sokmuş,nerdeyse ağlıyordum... 8ODaeron demiş ki:Kız yürüye yürüye yaklaşacak diye beklerken bir anda dışarı ışınlanması yüregimi hoplatan an oldu.undomiel demiş ki:Şu ana kadar izlediğim en başarılı korku filmi halkaydı filimdeki kızın televizyon çıkışı hala gözümün önünde
Bence halkada korkutan hiçbir sahne yoktu ama konusu açısından bişey diyemem.Şu ana kadar beni çok korkutan bir film olmadı.Önerebiliceğiniz bir film adı var mı??undomiel demiş ki:Şu ana kadar izlediğim en başarılı korku filmi halkaydı filimdeki kızın televizyon çıkışı hala gözümün önünde
korku filmlerinden kormayanlar otokontrol sahibi insanlardır..gerçek ve filmi birbirinden ayrı kefelere koyarlar..tabi bu da senin fikrin ama yetiştirilme tarzı,doktor; saçma ne alakası var..ayrıca deli doktoru dediğin de düşündüğüm şeyse eğer seni kınıyorum..hala bu ilkel düşünce yapısı sürüyorsa...jackAZZ demiş ki:korku filminden korkmayanların bence bişeyleri eksik olmalı.mesela eksik bir kromozom,beynin bir kısmının çalışmaması veya tabiri caizse eksik bir tahta;bunun gibi bişeyler bence.kimse kızmasın ama bunlar benim düşüncelerim.hani insanın yetişme tarzıyla ilgili birşey olabilir ama çok zor bişey yani.insanın doğasında olan bir hissin eksikliği söz konusu bence.en kısa zamanda doktara(deli doktoruna 😆 )gitmelerini tavsiye ederim.ve tekrar ediyorum ben tartışma yaratmak amaçlı konuşmuyorum bu üzerinde uzun süre düşündüğüm olaylardan biri.
i m just kiddin',u know i love u(eminem)