İlk kısım adımın lakaplaştırılıp kısaltılmış halinin İngilizce'ye uyarlaması. İkinci kısım hepinizin malumudur sanırım. Gavur forumlarında bile sırıtmıyor kullanıcı adı olarak 🙂
Avatar'da Spock kullanmayı severim. Leonard Nimoy'un da hayranıyım aslında. Kedileri de severim. Kedi seven Spock da tam bana uygundu 🙂
Duke Nuk'em 3D ne oyundu be. Benim çok küçüklüğüme denk geliyor ancak deli gibi oynamıştım ben de.Önceden ozbeksel kullanıcı adımdı. Selçuk Özbek'ten türetmeydi. Avatar da değişiyordu arada bir.
devastator adını yanlışlıkla aldım. 🙂 Meğer eski üye olduğum için değiştirebiliyormuşum. Yıllarca foruma uğramamıştım. Profilimi düzenlerken değişiverdi işte.
Üniversite yıllarında deli gibi Duke Nuk'em 3D oynardım. Orada favori silahım devastatordı. Avatar da Transformers karakterlerinden tank olan Decepticon'un resmidir.
(Edit) bu Transformer ne alaka demeyin. Onun da adı Devastator. (Bkz. 2007 tarihli Transformers filminde Bumble Bee tarafından öldürülen Decepticon)
Hocam bu ne güzel bir nickmiş aslında ya. Anlayamıyorum normalde ağzım açık baktım okuyunca 😀insan+sanat+atom+anatomi+mistisizm kelimelerinin bileşimi insanatomystic
Açtığım ilk blog'umun adıydı. Sene sanırım 2004. Ondan sonra o zamanki sanal arkadaşların kullandığı nickim oldu. Kısaltarak atom, insan, mistik yatta insanatopislik diyenler bile oldu. 🙂
Fotoğraftaki de benim. 🙂
Nasıl bir eser bu? Resmin buyuk hali var mı? Ve lisede neden balık derlerdi?Lisede bana balık derlerdi, ismim Özgür, ikisini birleştirip ozzfish nickini almıştım, avatarımdaki fotograf ise nokia 6600 ile cektigim bir sanat eserinden detay.