Kıvılcım için de mail atılacaksa haberleşelim ama admların hangi bayiliği için atılacak bu mailler???
cavo demiş ki:arkdaşım baslık batıyorsa okumaz geçersin cok basit değilmi.bence bu forumda mağazalar hakkında özgürce yorum yapabileceğimiz bir ortam olustu.forum yoneticileri ile konusuldu saygı sınırları içerisinde burada fikirlerimizi paylasıoyoruz.gerekirse distributorluğunu yaptıkları (daha doğrusu yapmayı beceremedikleri) firmalara da uyarı olarak mail gönderiyoruz ve maillerimizi koskoca fender firması cevaplıyor.sen sevmezsen dediğim gibi okuma geç.cok basit.The_Gunslinger demiş ki:Bu başlık kabak tadı verdi artık...
samedii demiş ki:yabancı bi siteye gecen mail atmış bulunduk acaba istedigimiz gitarı türkiyeye gönderirmisiniz diye. lakin gelen cevap beni bayaaa şaşırttı 8O
hiç bir gitarı türkiye ye gönderemezlermiş çünkü firmalar oralara mal göndermeyin ki ordaki distribitörler de kazansın die acıklama yapmışlar. 8O
bu neya sanki burdaki distribitör firmalar hiç kazanmıyor :twisted:
Eldrun demiş ki:Arkadaşlar bu gün laylaylomdaydım 2 gitar fiyatı aldım.İlki denediğim yeni gelen dk2 lerden di.Düz kırmızı renk, seymour duncan ve fiyat 658€.Bu gitar bir kaç ayn önce (duncan designed olanı) 1120€ydi diye hatırlıyorum.İkinci gitar ise stokta olmayan yeni Ke3 tü.Bir sonraki partide geleceğini, fiyatın 608€+kdv peşinde olduğunu, önceden ayırtırsam 570€olduğunu söyledi.Baya bi ucuzlama var bazı jacksonlarda.
midnite demiş ki:Eldrun demiş ki:Arkadaşlar bu gün laylaylomdaydım 2 gitar fiyatı aldım.İlki denediğim yeni gelen dk2 lerden di.Düz kırmızı renk, seymour duncan ve fiyat 658€.Bu gitar bir kaç ayn önce (duncan designed olanı) 1120€ydi diye hatırlıyorum.İkinci gitar ise stokta olmayan yeni Ke3 tü.Bir sonraki partide geleceğini, fiyatın 608€+kdv peşinde olduğunu, önceden ayırtırsam 570€olduğunu söyledi.Baya bi ucuzlama var bazı jacksonlarda.
658eur ve 570eur a kdv de dahil mi? onlarda da +kdv mi var?
Eldrun demiş ki:...
Büyük ihtimal dahildi.Kelly de kesin dahil de dk2 de hatırlamıyorum.Js30lar 250$ falandı bu arada.