KabaK demiş ki:Mydukkandan da: bahsettiğim işletmeci beyefendiye (Ünlü bir gitar hocası bildiğim kadarıyla)
Traa demiş ki:Böyle düşünen sadece sen değilsen ki...muhtemelen değildir
Ben katılırım atalım maillleri
Faith_Down demiş ki:bence patlatalım 2.posta e mailleri cavit...ben hala gerekli limitte düzelme göremiyorum...bilmem arkadaşlar katılır mı???
KabaK demiş ki:Gitarların yapısı hakkında bilgi eksikliği olanlar var orda, o doğru. Ben de DKMG'em HZ'li çıktığında kutudan hemen telefona sarıldım, işletmecisi açtı, sıkıntımı anlatırken eski ile yeni DKMG arasında donanım farkını bilmediğini farkettim (o da farketti tabi). Bu durum baya bir üzmüştü beni sonra olayı açıklayınca ikna oldu, bahsettiğim farklılıkları not etti, ilgileneceğini söyledi. Bakalım bekliyorum.
arkdaşım baslık batıyorsa okumaz geçersin cok basit değilmi.bence bu forumda mağazalar hakkında özgürce yorum yapabileceğimiz bir ortam olustu.forum yoneticileri ile konusuldu saygı sınırları içerisinde burada fikirlerimizi paylasıoyoruz.gerekirse distributorluğunu yaptıkları (daha doğrusu yapmayı beceremedikleri) firmalara da uyarı olarak mail gönderiyoruz ve maillerimizi koskoca fender firması cevaplıyor.sen sevmezsen dediğim gibi okuma geç.cok basit.The_Gunslinger demiş ki:Bu başlık kabak tadı verdi artık...
sen ne diyorsun abi ankarada tünel var da haberimiz mi yok 😀ozzy88 demiş ki:Ya bu ankara tünel e her girdiimde resmen si.tir yiyorum ya adama ibanezin ufak lambalı amfisini sordum bulamadı orda bilgisayar açık.Dedim: şu bilgisayardan sitesine girin gösteriyim .Adam açmadı.Bide tel alıp taktırcaktım saat 3 4gibidi adam bu saatte takamam dedi.O alt kattaki var ya
işte ona kılım.Ona burdan şarkı armağan ediorm Gaffur&Burhan-Allah belanı.......
Ayrıca Pan ı seviorm
sevgili cavo malum LLL a tepkilerim yoğun idi(davranış vsvs). biraz değişti. Bu forumumuz sayesinde mi oldu bilmiyorum lakin bana müşteriye davranılması gereken gibi davranıldı.(ilk kez) tavsiyem sende gittiginde bir uğra.cavo demiş ki:Traa demiş ki:Böyle düşünen sadece sen değilsen ki...muhtemelen değildir
Ben katılırım atalım maillleriFaith_Down demiş ki:bence patlatalım 2.posta e mailleri cavit...ben hala gerekli limitte düzelme göremiyorum...bilmem arkadaşlar katılır mı???
mail atmadan önce bu firma birşeyler yapmısmı bakalım.bir değişim mevcutmu arastırmak lazım.zart diye atmayalım mailleri.bakalım bir neler değişmiş