Serdar Seçme, kendi ağzınızla söylüyorsunuz "aile dostu" diye... Yaptığı güzellik varsa eşine dostuna yapıyordur... Bunu S.B.'nin şahsına değil, şirketi adına söylüyorum...
Eğer mutlu olunacaksa herkes mutlu olsun... Laylaylom'da müşteriye karşı yapılanları herkes biliyor, söylüyor... Bizzat yaşadım da... Müşteriye "kimden ne koparsak kardır" gözüyle bakıyorlar... Elde ettiklerini de senin gibi aile dostlarına yediriyorlarmış... Bu gerçekten çok alçakça... (laylay. adına söyledim, sana lafım yok, sen de bizdensin bir anlamda)
Ayrıca Fender'lerin pahalı olması şu andaki konumuz değil... Hatta herkes de bunun farkında... İlk olarak Laylaylom/Jackson olarak sonuç almaya çalışacağız... Sıra diğer mağazalara da tek tek gelecek... Biz buna odaklaşma stratejisi diyoruz... İnsanların ortalığı bulandırmasına, durun demesine de kulaklarımızı tıkadık... Her aksi görüşü sabırla dinliyoruz ama hiç birisinin bize faydası yok...
Jackson farklı ülkelere farklı fiyatları gönderiyorsa onlar da akıllanacak, Türkiye'deki potansiyeli görecek, çünkü bizzat onlara başvuruyoruz...
Kimbilir belki Türkiye'ye de artık Almanya ve İtalya gibi 2 liradan gitarlar girer... Ancak laylay... fiyatları aşağıya çeker mi bilemem...
"Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın..." S. Sabancı