GianCARLO demiş ki:Abi fiyat düşse sadece iyi walla baksana pena askı bi de kılıf bile veriolar...
serdar_secme demiş ki:kararlaştırın 5 kişi ben de Serter Amca ile görüşeyinm olumlu yanıt alırsam gidelim.
sb nin eli kolumu bağlı girsin foruma yazıssın.ille mekanında mı görüşmem gerek benim kendisiyle.utanmadan birde ayağına mı gelmemizi istiyorsun.gidecek 5 kişinin eline bişey tutusturup susturacaksınız belki.ondan görüşün deyip duruyorsun.bu sitede kimler yazdı kocum.s b amcan da yazsın.zaten buraya yazması içtenliğini gösterirdi ama 2 aylık olaylarrdan sonra yazsa ne olur yazmasa ne olur.geçti artık..öyle admlarını baslığı kirletmesi için göndermekle olmuyor.kimse salak değil burada.hepimiz<in kafası calısıyor cok sükür.serdar_secme demiş ki:kararlaştırın 5 kişi ben de Serter Amca ile görüşeyinm olumlu yanıt alırsam gidelim.
serdar_secme demiş ki:Arkadaşlar hepinize selamlar!!!
Öncelikle şunu belirteyim ucuz kahramanlık peşinde değilim.Ne kimse babamın oğlu ne de dayım..Fakat başlığı günlerdir takip ediyorum ve yorum yazmamak için zor sabrediyorum.
Gençliğin damarlarınıza yaydığı o ateşli kanın yaptığı "gaz" etkisinden kurtulup daha sağlıklı düşünmeye çalışın.
Ben tabii ki Serter Bagcan'ın avukatı değilim.Sizlerin yaşadığı kişisel davalarınız olabilir.Size karşı haksızlık yapmıştır , yapmamıştır beni zerre kadar ilgilendirmez.SERDAR SEÇME