The_Answer demiş ki:
ben serter bağcan olsam hayatta girip şuraya tartışmazdım...bi genel açıklama gibi bişey yazar...eleştirilere teşekkür eder giderdim...
Olması gereken de odur zaten... Koskoca firma sahibi buraya hobileri dahilinde kişisel olarak katılabilir... "Firma sahibi" olarak forumlarda konuşması, atıp tutması, hakkını araması yersiz olur... Ne kadar beğenmesek de, hakkında çirkin sözler söylense de kendisi Türkiye'nin en büyük müzik mağazalarından birisinin sahibi. Kimse alınmasın, gücenmesin ama belli bir pozisyonu var...
Ancak Serdar Seçme direkt gidelim S.B. ile görüşelim dediği için böyle bir durum ortada... Yoksa Laylay..'daki yetkili bir kişi de bu işi görüşmek için uygundur...
Ama dediğim gibi burada görüşecek kişiler doğru düzgün insanlar olmalı, aksi takdirde Laylay.. çıkar; "sizi görüşmeye davet ettik, fikirlerinizi söylediniz (!), biz de size durumu izah ettik, ilginize teşekkür ederiz, gelen arkadaşlar penalarını güle güle kullansınlar" yazacak. Görüşmeye gidenler de "nescafe ve çörekler için, bir de pena için teşekkür ederiz, çok ilgilendiler bizimle, sağolsunlar" deyip cevaplayacaklar...
Bu olmasın işte...
The_Answer, sen git tek başına görüş bence, yanına bebe şebe de alma, tuttuğunu koparan adamsın...
😉
Serdar Seçme, şu İzmir'deki olay (shate etiket) çok çirkin, bunu başka bir yerde ayrıca konuşalım...