PuNcHiE demiş ki:Arkadaşlar size bazı gördüğüm şeyleri anlatmak istiyorum. Birincisi Laylaylom'dan:
Geçtiğimiz yaz Laylaylom'a gittim. Kapıdan içeri girdiğimde çok şaşırdım, çünkü maazadaki görevli gömleğinin tüm düğmelerini açmış, müşterilerini FIRINCI ATLETLE karşılıyordu. Düşünebiliyormusunuz, bir mağazaya müşteri olarak giriyorsunuz böyle bir manzarayla karşılaşıyorsunuz. Çok komik geliyor belki ama gerçek.
İkinci olay da Trio Müzik'ten:
Yaz sonuna doğru ne gitar alacağıma karar vermek için Kerem'e soru sormaya Trio Müziğe gittim. İbanez RG1570 le Schecte C1 Blackjack arasında kalmıştım. Gidip sordum. Kerem bana Schecter almamı söyledi. Hemde Ibanez sattıkları halde! Bana söylediği şuydu: "Biz burda da Ibanez satıyoruz görüyosun ama genede önermiyorum. Gitar ucuz, basit birşey değil."
İki dükkan iki satıcı profili... Karar vermek pekte zor değil.
ankarada ki laylaylomdan bahsediyosan pek şaırmaman lazım bende karşılaştım bi kaç defa
kerem için solediklerin doru .ben gitarımı istanbuldan aldığım halde alır almaz ona götürdüm göstermek için. müşterileri bıraktı benim gitarla ilgilendi .herhangi bir samimiyetimiz olmamasına rağmen