napıyım yaa 🙁
burdaki çoğu insan birdaha laylayloma ayak basmayacagini söylüyor. yani o derece adamlar kıllanmış. aynı muhabbetler onlar gibi banada oldu zaman zaman. ama zaman zamanda iyi kişilerde dek geldi güler yüzle karşılandıgımda oldu her neyse . hiç değilse bu muhabbetlerden sonra müşteriye gerekli değer verilmeli diyorum ben. zaten oraya gelen adam fiyat larin yüksek oldugunu biliyor. ve aletleri denemeye bile korkuyor. daha doğrusu deneyebilirmiyim dediğinde "hayır" cevabını da alabiliyor. fiyat konusunu geçtim ben... insanlara daha güler yüzlü olunmalı... öyle işte.serdar_secme demiş ki:Arkadaslar farkındaysanız iki gündür filan hicbir mesaj atmadım. Cavit' son bir teklifim var.Madem sir ile konusmaktan vazgectiniz.
Cavit BÜTÜN UÇAK PARANI,KALACAK YERİNİ,YEMEÐİNİ IVIRINI ZIVIRINI BİZ KARŞILAYACAÐIZ.SEN BİZE SANA BİLET YOLLAYABİLECEÐİMİZ BİR BİR ADRES VER ÖZELDEN.EGER GERCEKTEN DAVANDA HAKLI OLDUÐUINA İNANIYORSAN GELİRSİN GÖRÜSÜRÜZ.
GÖRÜSMEYİ DE FOTOGRAFLARLA ÇEKİP SİTEDE YAYINLARIZ.KABUL EDERSEN BANA PM AT.EGER GERCEKTEN PROVAKATOR DEGİLSEN MİSAFİRİMİZ OLURSUN...
ağzına sağlık.aynen katılıyorum hepsineSigmastern demiş ki:Bu konu böyle uzayip gider. Ortada sikayet konusu bir kac ana bölüm var.
- Müsteriye karsi ilgi ve hizmet, bu konunun halledilmesi aslen kolay, yetkili calisanlari uyarir gerekirse ufak bir egitim verdirir, eger müsteriye karsi tutumu düzelmezsede yolunu verir, bu sekilde cok kisa sürede sonuca gider.
- Daha önemli olan diger bir sorun satis politikasi. Yani fiyatlar yüksek olsada pazar esnafi gibi herkeze ayri ayri fiyat vermektense büyük global firmalarin yaptigi gibi etiketlendirmeye gitmek. Yani herkeze ayni fiyat.
- Garantiyle ilgili konularda devamli müsteri yaninda olmak.
- Ve tabiki en önemlisi fiyatlari mümkün oldugunca asagi cekmek ki bunu kendi ticari cikarlari dogrultusunda yapmali, nitekim zühal ibanez ve Stage cort pazarin büyük payini eline aldi.
Bütün bunlardan sonra Serter beyin buraya yazabilecegi pekte birsey yok. Ne yazabilirki "bunlar yalan yok böyle birsey, proveke bunlar" artik bu tür laflarla geminin yürümeyecegi ortada. Eger Serter bey samimiyse
firmasinda bu devrimleri yapsin ve buradan aciklasin, onun harici hepsi bos.
Cavitmi Istanbula gidip bu sorunlari halledecek!
Eger LLL bu yenilenmeyi yapacak gücü icinde bulamiyorsa Cavite degil, profesyonel bir danismana ihtiyaci var.