matem kardes sen bilmezsin lustral bu baslığın seker adamı 😀 arada bir satasır gider.
tez nasıl gidio 😀😀 ?
tez nasıl gidio 😀😀 ?
kimseye saldırmadım .zaten matem de benim ne demek istediğimi anladı ama sen anlayamamıssın sanırım.sabit fiyat uygulamak cok mu zor bişey.kime ne kadar sokarsam kardayım mantığı nedir anlamıyorum.sen de bunu savunuyorsun.bu işe yeni baslamıs bir taze muzisyen bu dükkana girerse ne olacak peki.cok mu hos yeni baslamıs bir adamı soğüşlemek.senin derdin olmayabilir bu adamlar la.bu arada sunu da belirteyim biz sadece fiyatlardan bahsetmiyoruz konuyu dağıtma.SymptomniA demiş ki:benim anlamadığım laylaylom u savunan birini gördüğünüzde hep beraber saldırıosunuz o kişiye. ben matem in dediğine taktım. bize yardım etti diyor. bende diyorumki banada yardım ettiler ve ekliyorum bir çok kişi gözümün önünde mutlu ayrıldı laylaylomdan. bu demek deildiki saftılar yeniydiler gençtiler. hiçbirşey almadan çıktılar gittiler. mateme yardım etmişler. ne güzel. diyorsunuzki sana yardım etmişler başkasından çarptığı fazla paraları sana aktarmışlar falan filan. bir kere adam sizin anlattığınız gibi biri olsa niye yardım etsin? ne kazancı var? matem arkadaşımız burda söylemeseydi yardım ettiğindende haberimiz olmıycaktı-ki keza selimle serhatın bana yaptıkları yardımlarda yadsınamıyacak kadar fazladır. pahalıya takmışsınız e gidin pazarlık yapın? türk milletiyiz biz pazarlıksız alışveriş yapmayız. afedersiniz umumi hela da bile 500 bin çok 400 versem olmazmı diyen bir milletin çocukları olarak kafayı çalıştırın diyorum. ondan sonrada diycektinizki vay efendim iki gram inmiyor bu serter de bilmem nede. serter çok tatlı bi insandır gidin oturun saatlerce sizinle sohbet eder dertleşir. burda boşuna tartışıyorsunuz. objektif olarak değerlendirin olayları. bencillik yapmayın... Hepinize kolay gelsin arkadaşlar... Umarım hepiniz istediğiniz müzik aletine kavuşursunuz...
teşekkür ederiz, borcumuz ne kadar? 😆lustral demiş ki:Zihninizde bilinç altı mekanizmanızda bişeyler fazla birikmiş, displacement objesi olarak laylaylomu seçmişiniz, hayatınızda bütün başınıza gelen kötü şeyler, ya da üzerinde durmayıp bilinç altınıza attığınız şeyler ki kökü oedipus complexidir, laylaylom kanalıyla açığa çıkıyor, görüyorum ki preconsciousınız da iş görmez olmuş, yani derdiniz imediate gratification ( hallucination vasıtasıyla olur) ki bunun sonucu daima disillusionment ya da unpleasure olur, freudian yaklaşıp size bişeyleri hatırlatayım istedim
lustral demiş ki:Zihninizde bilinç altı mekanizmanızda bişeyler fazla birikmiş, displacement objesi olarak laylaylomu seçmişiniz, hayatınızda bütün başınıza gelen kötü şeyler, ya da üzerinde durmayıp bilinç altınıza attığınız şeyler ki kökü oedipus complexidir, laylaylom kanalıyla açığa çıkıyor, görüyorum ki preconsciousınız da iş görmez olmuş, yani derdiniz imediate gratification ( hallucination vasıtasıyla olur) ki bunun sonucu daima disillusionment ya da unpleasure olur, freudian yaklaşıp size bişeyleri hatırlatayım istedim
adamlar 100 kişiye cevap yazamaz.5 10 kişiye cevap yazıldı.bir süre sonra sikayetimiz doğrultusunda neler yapıldı diye sorarız jackson a 🙂 o zaman daha etkili olur.Doomed demiş ki:manyak bu herif ya 🙂 yok abicim bulaşmayın yine..Matem kardeş valla bana da bir zararı olmadı LLL in ama ben gitarımı amerikadan getirdim ve 4 ay bekledim gelmesi için burda olsaydı da 4 ay gitar çalsaydım fena mı olurdu.Değiştirmek istiyorum zaten.Takaslık Jackson DX10DFS var arkadaşlar araya kaynatayım.Mail olaylarına devam ama olmayacak böyle birşeyler sanki? bana cevap gelmedi
lustral demiş ki:Zihninizde bilinç altı mekanizmanızda bişeyler fazla birikmiş, displacement objesi olarak laylaylomu seçmişiniz, hayatınızda bütün başınıza gelen kötü şeyler, ya da üzerinde durmayıp bilinç altınıza attığınız şeyler ki kökü oedipus complexidir, laylaylom kanalıyla açığa çıkıyor, görüyorum ki preconsciousınız da iş görmez olmuş, yani derdiniz imediate gratification ( hallucination vasıtasıyla olur) ki bunun sonucu daima disillusionment ya da unpleasure olur, freudian yaklaşıp size bişeyleri hatırlatayım istedim