İsimlerinizi yazmanız gerek ciddiye alınmak için tabii ki ama neden telefon numaralarınızı da yazıyorsunuz, özgeçmişinizi de yazın bari 😀
Neyse şaka tabii, kızmayın.
Ben Laylaylom Müzik Aletleri Toptan Perakende Gıda İnşaat Turizm Ticaret Limited A.Ş vs şirketine çok mail attım, yazılması gerektiği gibi, ciddiye alınacak şekilde. Hepsini de cevapladılar. Yani adamların burda yazdığı şey doğru, adam gibi yazıp mail atarsanız cevaplıyorlar. Ben adımı soyadımı yazmamıştım hiç, çünkü zaten mail adresimde yazıyordu, neyse. Bu işin bir boyutu.
Bir diğer ve daha önemli bir boyut var. O da şu, adamlar evet mailleri cevaplıyorlar, ilgileniyorlar, uzun uzun cevap yazıyorlar ama hepsi bu. Değişen bir şey yok. Genelde eğer spesifik bir şikayetiniz varsa, "Şu gün şu şehirdeki Laylaylom şubesinde şöyle bir olay yaşadım, şöyle şöyle bir şikayetim var" gibi, o olayın ihmali kabul ediliyor, ve oradaki satış temsilcisinin bireysel hatası olabileceği söyleniyor. Sonrası yine herkesin bildiği gibi.
Evet Laylaylom çok pahalı, müşterilerine bakış açısı bence de hiç ticaret ahlakına yakışmıyor, satış sonrası destek çok kötü, elemanlarının çoğu sattıkları mallara hakim değil... vs. Ama aynı zamanda çok garip bir şekilde inanılmaz indirimler de yapabiliyor. USA Select bir Jackson'ı nakit olarak Amerika fiyatına almak mümkün olabiliyor. Tabii çoğu zaman bunun için 3-5 ay hatta daha fazla beklemek gerekiyor ama. Neyse, ben Laylaylomu savumuyorum ama bu nadir de olsa yapılan büyük indirimler de beni şaşırtmıyor desem yalan olur, Laylaylom'un şirket politikasıyla çelişiyor 😀
Sonuç olarak, yukarıda da yazıldığı gibi düzgün bir dil ve üslupla mail atın, cevaplansın, sizinle ilgilenilsin. Ama sonra yine kazık yemeye devam edeceksiniz, o konuda pek şüphe yok. 😀
Ben de vermiştim gerçi mail adresimi ama, böyle Fender'e 80-100 kişi mail atmakla olacak gibi görünmüyor bu distribütör değiştirme işi.