masterofpuppetsasd demiş ki:evet fiyatlar cok düstü.gercekten usa serisine kadar acaip bi düsüs var.
dükkana gidip mi sordun yoksa sitedeki fiyatları mı diyorsun?
masterofpuppetsasd demiş ki:evet fiyatlar cok düstü.gercekten usa serisine kadar acaip bi düsüs var.
solitude71 demiş ki:Sitede yazan alet edevatın çoğu yok, sorunca da ver kapora yakında gelir, şeklinde bir yaklaşımları var. Ya olsa alacaktım halbuki dedim, e senin için mal mı tutacaz dükkanda, ver kapora bekle cevabı aldım. Yani özellikle kaba davranmadılar buraya kısa olsun diye böyle yazdım ama zihniyet bu demek istiyorum.
Valla ben tam olarak 07.09.2006 tarihinde (belgelerle konuşun efem :mrgreen: ) tüneldeki Laylaylom'a G9.2TT sormuş idim. Alma niyetim yoktu da varsa bi deneyeyim diye. 837$ fiyat vermişlerdi. Nakit dedim, 730$ civarı bir cevap geldi. Ancak ellerinde yokmuş( :mrgreen🙂, sipariş vermişler, 2 hafta sonra gelecekmiş. Eğer ön sipariş verirsen 620$ 'a veririz dediler. Yok kalsın dedim, çıktım.virtuose demiş ki:arkadaşlar geçen cumartesi günü laylaylomdan G9 siparişi verdim.
Oldukça iyi bir fiyat verdiler taksit imkanım da oldu amerika ve avrupa fiyatından çok az fazlaya aldım aleti.Gerçi 2 hafta içinde gelcekmiş, o şekilde bi anlaşma imzaladık.
Ben mi yanlış gördüm yoksa bazı ürünlerin fiyatlarında iyileşme mi var? mesela geçen aylarda 512euro yazdıkları js30 370 filan galiba şimdilerde?
neyse,ben de öyle bi paylaşayım dedim yakın zamandaki tecrubemi 🙂
umarım sorun yaşamam alışverişimde..
eylül ayında sorduğumda da ekimde gelecek demiştiler. muhahahakelle demiş ki:Yeni parti kasımda geliyor deniyordu da umarım gelir bu ay. 5 gün içinde(?)
masterofpuppetsasd demiş ki:eeee bosuna demiyolar alıJACKSON calıJACKSON diye 😀😀😀😀
Norton_Antor demiş ki:masterofpuppetsasd demiş ki:eeee bosuna demiyolar alıJACKSON calıJACKSON diye 😀😀😀😀
aynı espiriyi 15 defa yapmasak ? 😀
samedii demiş ki:bu sabah kahvaltı yaparken tv izliyordum derken show tv de kusum aydının programı biterken kanalı acmısım birde ne görüyüm LLL aydının programına sponsor olmuş. program bitince LLL muzik logosu cıktı. Ulan milletin gitarını getirmiyolar gidiyolar böle programlara sponsor oluyorlar ne iştir ya. 😀 demekki aydının programı jacksonların satışını tavana cıkaran yegane sebepmiş 😀 😀 😀 😀 😀 😀
samedii demiş ki:solitude71 demiş ki:Sitede yazan alet edevatın çoğu yok, sorunca da ver kapora yakında gelir, şeklinde bir yaklaşımları var. Ya olsa alacaktım halbuki dedim, e senin için mal mı tutacaz dükkanda, ver kapora bekle cevabı aldım. Yani özellikle kaba davranmadılar buraya kısa olsun diye böyle yazdım ama zihniyet bu demek istiyorum.
yuh artıkya bunuda dediler demekki. Yazıklar olsun