M alp manjir0ouu Bugün: 00:12 #1 Luthierden gibson flying v yaptırmayı. düşünüyorum yada kh 202 alıp baskılattırmayı sizce hangisi yapılmalı yada bunlardan daha iyi bir seçenek varmı?
Luthierden gibson flying v yaptırmayı. düşünüyorum yada kh 202 alıp baskılattırmayı sizce hangisi yapılmalı yada bunlardan daha iyi bir seçenek varmı?
M alp manjir0ouu Bugün: 00:40 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Emrahd demiş ki: Çok spesifik ve butik istekleriniz yoksa astarı yüzünden pahalı olur. Hepsini görmek için tıklayın... 20 bin tl oluyor 2 side.
Emrahd demiş ki: Çok spesifik ve butik istekleriniz yoksa astarı yüzünden pahalı olur. Hepsini görmek için tıklayın... 20 bin tl oluyor 2 side.
Emrahd Bugün: 00:49 #4 Bir çuval sobalık meşe odunu 500 lira olmuş, 20 bin bedava o zaman. Kalitesi vb zevkinize kalmış artık.
Bir çuval sobalık meşe odunu 500 lira olmuş, 20 bin bedava o zaman. Kalitesi vb zevkinize kalmış artık.
M alp manjir0ouu Bugün: 01:03 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Emrahd demiş ki: Bir çuval sobalık meşe odunu 500 lira olmuş, 20 bin bedava o zaman. Kalitesi vb zevkinize kalmış artık. Hepsini görmek için tıklayın... yani luthierden yaptirmaktan biraz suphe ediyorum bazen.
Emrahd demiş ki: Bir çuval sobalık meşe odunu 500 lira olmuş, 20 bin bedava o zaman. Kalitesi vb zevkinize kalmış artık. Hepsini görmek için tıklayın... yani luthierden yaptirmaktan biraz suphe ediyorum bazen.
StoneDeaf Bugün: 01:13 #6 20 bin e el yapımı gitar olmaz, bu işi iyi yapan biri elini bile sürmez o paraya.
M alp manjir0ouu Bugün: 01:39 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 StoneDeaf demiş ki: 20 bin e el yapımı gitar olmaz, bu işi iyi yapan biri elini bile sürmez o paraya. Hepsini görmek için tıklayın... bi gitarin fotografini atmisti gitarda iyidi bence birde malzemelerden kisinca bu fiyat kaliyor
StoneDeaf demiş ki: 20 bin e el yapımı gitar olmaz, bu işi iyi yapan biri elini bile sürmez o paraya. Hepsini görmek için tıklayın... bi gitarin fotografini atmisti gitarda iyidi bence birde malzemelerden kisinca bu fiyat kaliyor
Semyh☆☆☆ Bugün: 08:03 #8 Seri üretim yapan adamlar bile bu kadar ucuza vermiyor luthier baya ucuz fiyat vermiş işçiliği iyi değilse hiç bulaşma bence
Seri üretim yapan adamlar bile bu kadar ucuza vermiyor luthier baya ucuz fiyat vermiş işçiliği iyi değilse hiç bulaşma bence