Marshall DSL 5cr

İyi günler, yeni bir tane DSL 5cr satın aldım ama kulaklık takınca hoparlörden ses gelmeye devam ediyor bunun için bir çözüm yolu var mı
marshall da bilmiyorum ama bendeki blackstar 5w lambalı da amfinin arkasında hoparlöre bağlanan bir jak mevcuttu L şeklindeydi benle onu çıkarttığımda sadece kulaklığa ses geliyodu hatta başlık açmıştım bunun için

Lambalı amfi. Dolayısıyla hoparlörü kapatamazsınız. Çok saçma o yüzen kulaklık çıkışı. "Emulated out". Line / DI out olarak kullanılır.

1777177998268.webp

marshall da bilmiyorum ama bendeki blackstar 5w lambalı da amfinin arkasında hoparlöre bağlanan bir jak mevcuttu L şeklindeydi benle onu çıkarttığımda sadece kulaklığa ses geliyodu hatta başlık açmıştım bunun için
O şekilde yanabilir.

Son düzenleme:
Yorumlarınız için Teşekkür ederim,amfi şuan yetkili serviste, servis arayıp kulaklık çıkışı olmadığını söyledi ama Marshall ın internet sitesinden öğrendiğim kadarıyla güç azaltma tuşuna basıp kulaklık takınca sadece kulaklık ses veriyormuş, arkadaki jaki çıkarma ile ilgili de kullanma kılavuzunda birşey var ama maalesef amfi elimde değil o yüzden bekliyorum

Hocam sizin o amfiyi kulaklıkla kullanma amacınız olmasın onu en başından söyleyim. Transistörlü giriş seviyesi bir amfiyi kulaklıkla çalsanız daha iyi ses verir.

Yorumlarınız için Teşekkür ederim,amfi şuan yetkili serviste, servis arayıp kulaklık çıkışı olmadığını söyledi ama Marshall ın internet sitesinden öğrendiğim kadarıyla güç azaltma tuşuna basıp kulaklık takınca sadece kulaklık ses veriyormuş, arkadaki jaki çıkarma ile ilgili de kullanma kılavuzunda birşey var ama maalesef amfi elimde değil o yüzden bekliyorum
Tam emin olmadan jak falan çıkartma işine girmeyin, amfiyi yakarsınız. Mutlaka kullanma kılavuzuna göre ilerleyin.

Geri