I
iko
melankolik bir insanım ve bundan kurtulamıyorum sürekli kafamda çelişkiler sorular normal insanlar sadece gününü yaşarken ben sürekli yarınımı düşünüp korkuyorum ama düşüncelerim hep çelişkilerle dolu 😳 ufffffffff
Evet acı insanı tabi ki olgunlaştırır eğer dizginleri elden kaçırmazsan.Melankolizm bu açıdan bakılırsa olumlu bir anlam kazanabilir.Sonuçta ot gibi yaşamıyorsun.Belli şeyleri sorgulayıp,olanı değil olması gerekeni görüyorsun ve onun üzerine tartışıyorsun.Fark da zaten bu bakış açısında yatıyor.ForzaRock demiş ki:Melankolinin hep handikaplarından kötü taraflarından bahsedilmiş.. iyi hoş da melankolinin bunalımla ağır depresyonla karıştırılmaması lazım..
melankolinin sırtını zaman zaman romantizme ve aşka dayadığını unutmamak lazım..
şöyle bi şey var ne yazık ki:
- zaman zaman melankoliğim abi
- ooo bunalım takılıyosun yani..
böyle bakarsak anlayamayız..
melonkolikler sürekli sorguladıkları (ama bakın sürekli diyorum farkları bu) için daha yaratıcı olurlar, içlerinde artan bi yaratıcılık işlevi oluşur vs..
melankolizmin tamamen kötü tu kaka olouğu görüşüne hadi len ordan çekiyorum ve acının olgunlaştırdığını geliştirdiğini de notlarım arasına alıyorum..
Ben de gizli gizli dinliyorum kalitesi olmasa da manevi değeri var ben de.duman asansör müziğidir. falan.
o değil de bitmedi mi bu duman lan?! azalarak yok olmadı mı bunlar?
akape liselerde 15 temmuz duman dersi mi açtı ne yaptı...
guilty pleasure.Ben de gizli gizli dinliyorum kalitesi olmasa da manevi değeri var ben de.