yahu sana öyle geliyodur[😀]..veya manikdepresiflik gibi bi durum söz konusudr.bende bu kategoriye girebilirim mesela..swin demiş ki:işte benim farkım 😛 😛
ben anathema dinliyorum ama melankolik değilim 😆
yahu sana öyle geliyodur[😀]..veya manikdepresiflik gibi bi durum söz konusudr.bende bu kategoriye girebilirim mesela..swin demiş ki:işte benim farkım 😛 😛
ben anathema dinliyorum ama melankolik değilim 😆
katakofti demiş ki:melankoli benim.benim dışımdaki herşey benim melankolim için sebep.
doğru söze ne hacet.bence sana değil kendimize kızmamız lazımbuzz demiş ki:bazı arkadaşlar kızacak biraz ama biraz da rahatın batmasıdır bence
labyrinth demiş ki:bunalımı insana haz verir.
poisongirll demiş ki:Melankoli.. hmm.. genelde içinde bulunduğum durum olarak tanımlayabilirim heralde; sürekli sıkılmakk hemde sürekli.. insanlara baktığında onlarda hiç bişey görememek onların sadece boşş olduklarını düşünmekk.. bazen hiç bi sebep yokken paranoya olup depresyona girmek boşluğa bakıp bunalım takılmak,him dinleyip aslında aşkında çok melankolik bir durum olduğunu düşünmekk,herşey gereksiz demek,herşeyi boşverip hayatı akışına bırakmaya çalışmak ama bırakamamamak,çünkü artık onu yapmaktan da sıkılmış olmakk.. Him şarkıları bittiği zaman anathemaya geçip onların şarkılarında kendi hayatından kesitler bulmaya çalışmak olarak tanımlayabilirm heralde....
aysu_ demiş ki:bana da oluyor zaman zaman.. herkes çok mutluyken birden bişey oluyor kendi halimde olmak istiyorum. ortamdan ayrılıyorum evdeysem odama kapanıyorum dışardaysam yanımda hiç kimseyi istemiyorum
Kra demiş ki:bence melankoli bir dosttur ..
dınlerız melankolıyı aynı zamanda yaşarız da..
kımıne gore kacıs,kımıne gore yuzlesmedır.
su tekduze hayatın bır cılvesıdır melankoli..
dostumuz olur konusur bızımle , acılarımızı yansıtır.
kendımızı bır dosta degıl de melankolıye acarız .
sırdasımız olur ..
bence melankolının tam bır tanımı yoktur herkese gore degısebılır ..
bunu en ıyı sergıleyen gruplar ise ;
katatonia , my dyıng brıde ,anathema , lake of tears , dark tranquillity(benı melankolık yapıyor)
aysu_ demiş ki:katakofti demiş ki:melankoli benim.benim dışımdaki herşey benim melankolim için sebep.
al benden de o kadar..
melankoliye girmeden insanlar yaratıcı olamazlar.