Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

p1010048medium5pz.jpg

p1010061medium2pt.jpg

p1010063medium0uq.jpg

p1010076medium2zj.jpg

ve samsundan geride kalanlar 😆

PPHHHUUUAAA! çok güzelmiş lan özellikle en üstteki ben görmemiştim bunları yahu 🙂 saolasın utkucuum, hem o zor yolda bize yarenlik ettiğin için, hem çektiğin güzel fotoğraflar için hem de forumumuzu 31. sayfadan kurtardığın için 🙂 iyi ki varsın...

Burank demiş ki:
sağol gökhancım, var ya ağladık ah ulan şimdi alanya'da olsaydık diye... samsundaki 30-40 yaşındaki adamların 16-17 yaşındaki sizlerden öğrenmesi gereken o kadar çok şey var ki anlatamam... önce ruh lazım, o olduktan sonra bira kasasından da sahne yapılır çok süper de konser olur...

abi 20 oldum ben ya :twisted: çok saol aslan abim bende tıkandım birden sizin konserin oldugu mekan kapandı 8O ondan öyle pusuya çektim kendimi napcam napsam die :roll: ama durumlarım düzelio gibi gelcem bi ara bu sefer göreyim seni ya :twisted:

abiler herşeyim en iyisine layıksınız valla hakkınızı vermeyenler halt yemesi bu...kendinize çok iyi bakın...

fotolar gerçekten güzel olmuş fotorafcı olarak utku abiyi getirmeyi unutmuşuz biz alanyaya ya 😀 burda ki kayıp öldürmek üzereyim :evil: en azından video cumartesi elimde :twisted:

Vay şerefsizler bir de ben gittikten sonra resim çektirdiniz ha!!! 🙂

Valla ben Samsun'dan 3-4 günlük bir tatil kaçamağı yaptım o yüzden olaylara uzak kaldım. Söylemek istediklerim vardı onları söyleyeyim bari biraz geç olsa da.

Her şeyden önce organizasyon hakkında konuşmak isterim ama söylenebilecek hiçbir şey yok. Bundan 2 ay önce kısıtlı imkan ve çevreyle düzenlenen Alanya konseri, düzenleyenlerin yaşça Samsundakilerden en az 10 yaş küçük olmasına rağmen çok daha iyiydi. Orada Melatonin'e gösterilen saygı ve sevgi ses sistemindeki, sahnedeki eksikleri bize hep unutturmuştu. Oysa burada bırakın bize taahhüt edilen araç gereç, teçhizatı,bizimle muhattap olacak bir organizatör bile bulamadık karşımızda. İsmail çok çabaladı sağolsun ama işte organize olmak 1'den fazla kişiyle yapılan bir eylem. Neyse biz de ona göre davranıp Alanya'da çaldığımızın yarısı kadar şarkı çaldık belki de. ses sistemine bakarsak bu bir gereklilikti de aynı zamanda.

Ama işin iyi tarafları da vardı. Bu yolculuktan önce Karakedi elemanlarıyla sadece selam alıp verme ya da ayak üstü sohbet etme derecesinde olmuştu ilişkilerimiz. Karakedi grubunu daha yakından tanıdım ve çok da mutlu oldum. Biz (özellikle ben)olan olmuş diye ağzımı açmazken, kendilerinin amfisi olmasına rağmen, bize söz verilip de getirilmeyen gitar amfileri için bar sahibi ile (bizim yerimize)kavga eden ASENA'ya, bize amfi ve gitar konusunda sağladığı unutulmaz yardım için GÖRKEM'e, amfi götürmediği gibi bize temin edileceği söylendiği için tek bir zil ya da davul parçası bile götürmeyen Melatonin'e, yanında getirdiği ziller ve parçalarla davulu kurarken(bizim de kullanmamıza izin verişini zaten geçtim) "bu şekilde size de uygun olur değil mi yoksa başka bir şey düşünelim" diye soracak kadar anlayışlı ve yardımsever olan METE'ye, Mustafa'ya, her türlü yardımlarından ve desteklerinden ötürü Hicri Abi'ye ve Mindcrime elemanları Sercan ve Onur'a sonsuz teşekkürler. Söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten.

Yolculuk gerçekten çok güzeldi. Biraz çakalsınız cheesecake'leri hemen siz aldınız ama olsun 🙂 .

Bir de her şeye rağmen, her şey için İsmail'e teşekkürler.

Valla ben Samsun'dan 3-4 günlük bir tatil kaçamağı yaptım o yüzden olaylara uzak kaldım. Söylemek istediklerim vardı onları söyleyeyim bari biraz geç olsa da.

Her şeyden önce organizasyon hakkında konuşmak isterim ama söylenebilecek hiçbir şey yok. Bundan 2 ay önce kısıtlı imkan ve çevreyle düzenlenen Alanya konseri, düzenleyenlerin yaşça Samsundakilerden en az 10 yaş küçük olmasına rağmen çok daha iyiydi. Orada Melatonin'e gösterilen saygı ve sevgi ses sistemindeki, sahnedeki eksikleri bize hep unutturmuştu. Oysa burada bırakın bize taahhüt edilen araç gereç, teçhizatı,bizimle muhattap olacak bir organizatör bile bulamadık karşımızda. İsmail çok çabaladı sağolsun ama işte organize olmak 1'den fazla kişiyle yapılan bir eylem. Neyse biz de ona göre davranıp Alanya'da çaldığımızın yarısı kadar şarkı çaldık belki de. ses sistemine bakarsak bu bir gereklilikti de aynı zamanda.

Ama işin iyi tarafları da vardı. Bu yolculuktan önce Karakedi elemanlarıyla sadece selam alıp verme ya da ayak üstü sohbet etme derecesinde olmuştu ilişkilerimiz. Karakedi grubunu daha yakından tanıdım ve çok da mutlu oldum. Biz (özellikle ben)olan olmuş diye ağzımı açmazken, kendilerinin amfisi olmasına rağmen, bize söz verilip de getirilmeyen gitar amfileri için bar sahibi ile (bizim yerimize)kavga eden ASENA'ya, bize amfi ve gitar konusunda sağladığı unutulmaz yardım için GÖRKEM'e, amfi götürmediği gibi bize temin edileceği söylendiği için tek bir zil ya da davul parçası bile götürmeyen Melatonin'e, yanında getirdiği ziller ve parçalarla davulu kurarken(bizim de kullanmamıza izin verişini zaten geçtim) "bu şekilde size de uygun olur değil mi yoksa başka bir şey düşünelim" diye soracak kadar anlayışlı ve yardımsever olan METE'ye, Mustafa'ya, her türlü yardımlarından ve desteklerinden ötürü Hicri Abi'ye ve Mindcrime elemanları Sercan ve Onur'a sonsuz teşekkürler. Söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten.

Yolculuk gerçekten çok güzeldi. Biraz çakalsınız cheesecake'leri hemen siz aldınız ama olsun 🙂 .

6 Mayıs Cumartesi günü Melatonin, ODTU şenlikleri çerçevesindeki panayır konserlerinde saat 16.00'da sahne alacaktır. Cumartesi programı aşağıdaki gibidir.

6 Mayıs Cumartesi
13.00 Defo
14.00 about:blank
15.00 Kül
16.00 Melatonin
17.00 Magick

Çok da tırt bir mesaj olmuş neyse 😀

vay bea bız neler yapmısız da haberımız yokmus valla abı yine gelin alanya ya yine bız sıze en ıyı sekılde bakarız 😉 ki gelin artııkkk valla mıllet melatonın melatonın dıye bı garıp oluyo ne guzel gunlerdıı onlar kafamız kopacaktı nerdeyse vs. muhabbetlerı hala bıtmıs degıl yanı..valla yenıden beklıyoz kapımız acık haberınız olsun...

exodus_deniz demiş ki:
arkadaslar odtu sahnesinde ''adam gibi'' bir metal grubu olacak olması bizi cok mutlu ediyor. sanırım eglenecegimiz tek konser melatonin olacak. bekliyoruz

ben de programa baktım ulan nie Rectifier yok ki diye düşündüm. davulcunuzun bir problemi olduğunu sonradan öğrendim üzüldüm, işşalla bida beraber biyerlerde çalarız...

Geri