Vay şerefsizler bir de ben gittikten sonra resim çektirdiniz ha!!! 🙂
Valla ben Samsun'dan 3-4 günlük bir tatil kaçamağı yaptım o yüzden olaylara uzak kaldım. Söylemek istediklerim vardı onları söyleyeyim bari biraz geç olsa da.
Her şeyden önce organizasyon hakkında konuşmak isterim ama söylenebilecek hiçbir şey yok. Bundan 2 ay önce kısıtlı imkan ve çevreyle düzenlenen Alanya konseri, düzenleyenlerin yaşça Samsundakilerden en az 10 yaş küçük olmasına rağmen çok daha iyiydi. Orada Melatonin'e gösterilen saygı ve sevgi ses sistemindeki, sahnedeki eksikleri bize hep unutturmuştu. Oysa burada bırakın bize taahhüt edilen araç gereç, teçhizatı,bizimle muhattap olacak bir organizatör bile bulamadık karşımızda. İsmail çok çabaladı sağolsun ama işte organize olmak 1'den fazla kişiyle yapılan bir eylem. Neyse biz de ona göre davranıp Alanya'da çaldığımızın yarısı kadar şarkı çaldık belki de. ses sistemine bakarsak bu bir gereklilikti de aynı zamanda.
Ama işin iyi tarafları da vardı. Bu yolculuktan önce Karakedi elemanlarıyla sadece selam alıp verme ya da ayak üstü sohbet etme derecesinde olmuştu ilişkilerimiz. Karakedi grubunu daha yakından tanıdım ve çok da mutlu oldum. Biz (özellikle ben)olan olmuş diye ağzımı açmazken, kendilerinin amfisi olmasına rağmen, bize söz verilip de getirilmeyen gitar amfileri için bar sahibi ile (bizim yerimize)kavga eden ASENA'ya, bize amfi ve gitar konusunda sağladığı unutulmaz yardım için GÖRKEM'e, amfi götürmediği gibi bize temin edileceği söylendiği için tek bir zil ya da davul parçası bile götürmeyen Melatonin'e, yanında getirdiği ziller ve parçalarla davulu kurarken(bizim de kullanmamıza izin verişini zaten geçtim) "bu şekilde size de uygun olur değil mi yoksa başka bir şey düşünelim" diye soracak kadar anlayışlı ve yardımsever olan METE'ye, Mustafa'ya, her türlü yardımlarından ve desteklerinden ötürü Hicri Abi'ye ve Mindcrime elemanları Sercan ve Onur'a sonsuz teşekkürler. Söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten.
Yolculuk gerçekten çok güzeldi. Biraz çakalsınız cheesecake'leri hemen siz aldınız ama olsun 🙂 .
Bir de her şeye rağmen, her şey için İsmail'e teşekkürler.